FighterCentre Ingång

TERMINSSTART FÖR BEFINTLIGA MEDLEMMAR PÅ MÅNDAG

Från och med måndag den 15 augusti kör höstterminen igång för befintliga medlemmar på Fighter Centre.

På dessa länkar så hittar du schema för Thaiboxning, MMA, Kickboxning, Krav Maga, Brazilian Jiu-jitsu, Submission Wrestling och Yoga. Vi ses på mattan nästa vecka!!

Är du nybörjare?
Fighter Centre erbjuder träning för barn, ungdomar och vuxna. Såväl motionärer som tävlingsfighters. Utöver kampsport erbjuder Fighter Centre även gym och yoga. Nybörjarstart för höstterminen är från måndag den 29 augusti. Anmäl dig gärna på plats eller gör intresseanmälan här.

För nya medlemmar rekommenderas Öppet Hus på Fighter Centre som hålls söndagen den 28 augusti klockan 14.00. Det blir cirka 10 minuters uppvisning av respektive stil/kampsport och instruktörer finns på plats för att svara på frågor.

Välkommen!