Familjeträning

Familjeträning

Familjeträning

Familjeträning

Familjeträning

Familjeträning på Fighter Centre

UTMANANDE – UTVECKLANDE – TRYGGT
Vi tränar seriös fighting på lekfull nivå. Realism i en trygg miljö. Teknikerna följer en progression så att alla kan träna och utvecklas individuellt. Inga jämförelser, inga tävlingar. Vi träffas för att göra vårt bästa, ha roligt och stötta varandra. Träningen är lättsam, med respekt för fightingkultur. Alla förväntas agera med disciplin och inlevelse. Seriös kampkonst och självförsvar är inte tekniskt svårare än andra sporter. Men det finns alltid ett inslag av utmaning avsett att stärka oss. Barn och vuxna erbjuds en resa som är mäktigt utvecklande för kropp och själ. Vi har självklart förståelse och tolerans för att deltagare kan ha fysiska begränsningar eller känna obehag i en viss övning. Träna alltid tryggt och bevara träningsglädjen.

FIGHTING FÖR FAMILJEN
Familjeträning i fighting ger barn och vuxna en chans att träna på det bästa sättet – samtidigt och tillsammans. Lär känna fighting och självförsvar på en nivå som alla kan hantera. Vi tränar under trygga och säkra former. Lekfullt allvar som förbereder för verkligheten, i en lugn miljö. Stärkande i själen med ett lagom svettigt träningspass på köpet.

ÅLDER
Vi kommer att ha en grupp för barn 4-6 år.

PRIS
Träna och utvecklas tillsammans till ett pris som passar hela familjen. Utöka träningsglädjen genom att inkludera ytterligare en vuxen och ett barn. Obs begränsat antal platser.
Familjepaket (en vuxen och ett barn): 399kr/mån
– Tillägg för ytterligare en vuxen och ett barn: +200kr/mån

Vill du veta mer så kan du ta del av vår informations-pdf. Gör gärna en intresseanmälan.