Instruktörer

Jonathan Thomas

Brazilian Jiu-Jitsu - BJJ

Den största belöningen för mig som lärare är att få se elevernas utveckling och tillväxt, inte bara i deras färdigheter utan också i deras förmåga att lära och deras upptäckt av vad de är kapabla till.

Arash JavanBakht

Jag älskar att se mina elevers individuella utveckling! Jag motiveras av den glädje de känner när dom åstadkommer något de inte trodde de kunde tidigare.

Sam Rahimi

Boxning

När jag instruerar får jag se andra utvecklas i boxning som jag själv har stor passion för. Det känns väldigt kul och meningsfullt.

Anna Johansson

Fighter Centre är hemma. Stället där jag känner att jag kan släppa allt utanför och fullt gå in för det jag tycker om att göra, både när jag tränar själv och när jag instruerar.

Linus Eklind

Mixed Martial Arts - MMA

Fighter Centre är en plats du kan växa som person, lära dig disciplin, självkontroll, mental uthållighet i en miljö där du kan skapa och sträva efter dina mål och drömmar.

Sam Ghoroghi

Thaiboxning / Muay Thai

Fighter centre är en vacker plats för mig. Här är en frizon för alla människor oavsett etnicitet, yrke eller ålder att vara lika, gemställda under samma tak.

Besam Yousef

Fighter Centre betyder väldigt mycket för mig och har nog format mig till den person jag är idag eftersom jag har varit här sen jag var 18 år.

Alexander Brodal

Fighter Centre är kortfattat mitt andra hem vet inte vart jag hade hamnat om jag inte trillade in här som 17åring

Madeleine Saengthong

Thaiboxning / Muay Thai

Fighter Centre har efter 10 år blivit som mitt andra hem, hade inte kunnat föreställa mig en vardag utan det

Johan Storm

Mitt andra hem, där man alltid möts av vänner

Per Liljeqvist

Thaiboxning / Muay Thai

Fighter Centre är en plats där vi delar vår kärlek till thaiboxning, stöttar varandra och växer tillsammans. För mig är det som en andra familj.

Ghazal Zekavat

Fighter Centre för mig är en plats där alla är välkomna.