Friskvård / Företagsträning

Friskvård / Företagsträning

Friskvård / Företagsträning

Friskvård / Företagsträning

En unik form av friskvård och teambuilding

Nu finns möjlighet att kombinera kampsportens träningseffekter med säker fysträning tillsammans med några av Sveriges duktigaste tränare.

Detta är företagsfriskvård när den är som roligast och mest effektiv. Vi ger dig och din personal en helt unik upplevelse genom löpande gruppass på Sveriges största kampsportscenter mitt i centrala Göteborg.

Träningen

Kampsport innehåller många olika funktionella moment där du tränar både kondition, styrka, smidighet och koordination. Dessutom gör det inget om det är stora skillnader i deltagarnas fysstatus, alla övningar sker parvis där en är coach och en är aktiv. Kampsportsträningen är upplagd som motionsform, riktiga tekniker för bästa fysiska resultat, men helt utan hård kontakt. Vi kan också köra ren fysträning i vårt gym!

Lokalerna

Passen äger rum på Sveriges största kampsportsklubb mitt i centrala Göteborg, på Viktoriagatan 19. Lokalerna är rymliga, öppna och givetvis ingår allt i form av dusch, handskar och utrustning. Det enda ni behöver är t-shirt/linne, ett par shorts och en handduk.

Lönsam friskvård

Vår devis är att alla skall ha råd med friskvård. Eftersom varje grupp kan bestå av ett större antal personer så blir kostnaden per person låg. Kontakta oss för att få en offert på just ditt upplägg.

Tränarna

Våra tränare är alla aktiva kampsportare på hög nivå och säkerhetsställer att ni får ett pass som är något långt utöver de kampsportsinspirerade passen man kan hitta på kommersiella gym. Våra tränare kommer att hjälpa dig att ge allt. Och vi kommer dessutom se till att det sker på en nivå som passar varje individ.

Kontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

Intresserad av friskvård?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi har bland annat hållit pass för och/eller utbildat personal från: