Mixed Martial Arts, MMA

OM KLUBBEN

Gladius MMA är en av Sveriges största MMA-klubbar och vi bedriver tävlingsinriktad MMA-träning.

OM MMA

MMA står för Mixed Martial Arts, en kombination av tekniker och stilar som gör utövaren till en komplett fighter. Träningen täcker in alla distanser av obeväpnad kamp och är inriktat på sparring och tävling. Målet är att ha så få regler som möjligt men fortfarande undvika allvarliga skador. De stilar som bidragit mest med tekniker till MMA är boxning (inklusive kickboxning och thaiboxning), brottning (fristil och grekisk-romersk stil) och Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ). MMA kallas ibland för ”ultimate fighting” efter en känd amerikansk tävling med samma namn.

Avgifter

Aktuell prislista finner du här.

I avgiften ingår förutom träning även försäkring, avgifter för tävlingar och resekostnader.

Utrustning

Utrustning man behöver införskaffa som nybörjare är tandskydd och suspensoar (killar) i början. Boxhandskar behövs efter cirka halva terminen.

Fighter Centre samarbetar med olika företag för att ge dig som medlem bättre erbjudanden b.la. Budo & Fitness, läs mer om våra partnersamarbeten här.

Nyheter - Mixed Martial Arts, MMA

 • Sahil Siraj på Fight Night 2.0

  På långfredagen den 19 april fightas Gladius MMAs Sahil Siraj  på FightNight 2.0! Galan sker på hemmaplan på Posthotellet med…

   

 • Tjejrull lördag 9 mars

  Dags för terminens första tjejrull! – När: Lördagen den 9/3 kl. 16.00 – Var: Fighter Centre – Vem: Tjejer på…

   

 • Tuff dag på jobbet

  Tyvärr fastnade Renato Vidovic i en giljotin på Cage 46 i Helsingfors i helgen. Proffsdebuten mot Tuomas Gronvall (2-1-1), Finland…

   

Instagram

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.