Centralt intill Fighter Centre med flexibla öppettider

Fighter Centre GYM

Centralt intill Fighter Centre med flexibla öppettider

Pris

Månadskostnaden för att träna på gymmet är 299 kr. För den som redan tränar på Fighter Centre eller som har en anhörig som gör det så kostar det 199 kr.

Erbjudanden

> Alla är välkomna att prova gymmet en gång gratis. Erbjudandet gäller under receptionens öppettider, det är bara att gå dit och anmäla sig.
> När du tecknar ett gym-avtal så ingår vid behov (det är inte obligatoriskt utan helt upp till dig) en timme med en av våra fyscoacher som går igenom ett träningsprogram anpassat för dig. Detta går sedan att justera och bygga på allt eftersom du kommer vidare med din träning. Säg till i receptionen när du tecknar ditt avtal så sätter dom sig i kontakt med en av våra fyscoacher.
> Om du har ett träningskort på ett annat gym så kan du träna gratis på Fighter Centre under uppsägningstiden (max 3 månader).

Öppettider Gym

05:00-23:00 måndag till söndag.

Inträde till Centret med Gym-tag

De som tränar i gymmet kan komma in på centret för friträning samt omklädning, dusch och bastu.

Från och med 09:00 så kan man alltså byta om, duscha och basta fram till dess att receptionen stänger på måndag till fredag samt söndag.

Dessutom kan man därmed som gymtränande även friträna inne på centret från 09:00 och till dess lokalerna blir upptagna (scheman finns mitt emot receptionen) eller det pågår en organiserad aktivitet (skolklass, företagspass etc). Då vi har flera hallar så finns det i stort sett alltid någon ledig dagtid, kvällstid däremot är alla hallar fulla.

Är du intresserad av att börja gymma så kontakta receptionen eller gör en intresseanmälan här. Det finns även en facebook grupp för gymmet som du hittar här.

Mer information

Maila info@fightercentre.com, besök Fighter Centres reception eller gör en intresseanmälan.

Klicka på pilen till vänster för att se gymmet