Barn- och Ungdomsträning på Fighter Centre

Alla barn- och ungdomsgrupper är öppna för både tjejer och killar och kännetecknas av rörelseglädje och lek. Varje pass innehåller grunder för kampsport, lekar, kondition, motorik- och styrkeövningar. Barn ska tycka det är kul att motionera och få möjlighet att träffa nya vänner och utvecklas både fysiskt och mentalt!

Vi erbjuder barn- & ungdomsträning i följande idrotter:

Boxning (10-14 år)
Brasiliansk Jiu Jitsu (8–14 år)
MMA (10-14 år)
Taekwon-Do (7–11 år, från 12 år kör man i Ungdoms & Vuxengrupp).
Thaiboxning (10–14 år)

Träningen anpassas till barnens fysiska mognad på ett lekfullt sätt där de får träna motorik-, styrka, kondition och kroppskontroll. Våra instruktörer är utbildade tränare med många års erfarenhet och har bland annat utbildat sig i MotorIQ, som är Budo & Kampsportsförbundets utbildning inom Physical Literacy.

Mer information:

– Alla idrotters scheman hittar man här och priser hittar man i vår prislista. I avgiften ingår förutom träning även försäkring.
– Om du är intresserad av vår Barn & Ungdomsträning för ditt barn så gör en intresseanmälan så får du mer information via mail. på intresseanmälan kan du också se vilka tider och grupper som finns.
– Du kan ställa allmänna frågor i de olika kampsporternas Facebook-grupper och behöver du hjälp med något specifikt så tveka inte att maila!