Barn- och Ungdomsträning på Fighter Centre

Barn ska tycka det är kul att motionera och få möjlighet att träffa nya vänner och utvecklas både fysiskt och mentalt. Vi erbjuder barn- & ungdomsträning i thaiboxning (10–14 år), Brasiliansk Jiu Jitsu (8–14 år) samt Taekwon-Do (7–11 år). Alla barn- och ungdomsgrupper är för både tjejer och killar och kännetecknas av rörelseglädje och lek. Varje pass innehåller grunder för kampsport, lekar, kondition, motorik- och styrkeövningar.

Träningen anpassas till barnens fysiska mognad på ett lekfullt sätt där de får träna motorik-, styrka, kondition och kroppskontroll. Våra instruktörer är utbildade tränare med många års erfarenhet och har bland annat utbildat sig i MotorIQ, som är Budo & Kampsportsförbundets utbildning inom Physical Literacy.

Thaiboxning har träningspass 2 gånger i veckan i tre olika grupper för åldrarna 10-14 år. Under kontrollerade former lärs grunderna i thaiboxning ut. Träningen är lekfull där rörelse, balans och kondition blandas med styrkeövningar. Träningen börjar alltid med uppvärmning och kan sedan innehålla teknikträning, skuggboxning, slag och sparkar på mittsar samt träning på boxningssäck. All träning sker barfota så skor behöver ej medtas.

Priser hittar man i vår prislista. I avgiften ingår förutom träning även försäkring.

BJJ har träningspass 2 gånger i veckan i två olika nivåer för åldrarna 8-14 år. Träningen fokuserar på lärande, träning och lek i en stimulerande miljö där man lär sig grundläggande och modern Jiu Jitsu för både motion och tävling. Om man tränar BJJ behövs även en kimono/gi (dräkt) efter några veckors träning. All träning sker barfota så skor behöver ej medtas.

Priser hittar man i vår prislista. I avgiften ingår förutom träning även försäkring.

Taekwon-Do ITF har barn- och ungdomsträningar på söndagar för åldrarna 7-11 år i tre grupper: Nybörjare, Fortsättare och Avancerade. Träningen är fartfylld och fokuserar på lek och lärande. Man tränar utan dräkt fram till första graderingen. All träning sker barfota så skor behöver ej medtas.

Priser hittar man i vår prislista. I avgiften ingår förutom träning även försäkring.

Om du är intresserad av vår Barn & Ungdomsträning för ditt barn så gör en intresseanmälan så får du mer information.