Fighter Centre medlemsinformation den 31 januari

Vi söker personal, dagpass ingår, sportlovet, prisjustering, Zone Pro League #5, med mera.

Vi har försökt att posta allt i någorlunda kronologisk ordning på relevans med sådant som inte är tidskritiskt längst ned.

Vi söker receptionspersonal
Arbetet omfattar att stå i receptionen en schemalagd kväll i veckan samt extra arbete vid terminsstart och evenemang. Förutom att hjälpa medlemmar och intresserade till rätta är det en del administration samt försäljning av utrustning. Om du är intresserad av jobbet skicka gärna ditt CV samt ett personligt brev till info@fightercentre.com.

Nybörjarstart ett par veckor till
Det finns ännu så länge plats i flera grupper. Känner du någon som vill komma igång med kampsport så be dem göra en intresseanmälan!

Träning som vanligt under sportlovet
All träning fortgår som vanligt under sportlovet.

Dagpass ingår i samma idrott
Missa inte att komplettera din träning. Dagpassen i samma idrott (och på den nivå man befinner sig) ingår i avgiften om du tränar i en kvällsgrupp. Man kan så klart också köra endast dagpass. Kom i god tid så att du hinner byta om före passet. Chansen är stor att instruktörerna låser ytterdörren prick för att obehöriga inte skall komma in i lokalerna.
Thaiboxning (schema)
– Fortsättare och upp tränar måndagar, onsdagar och fredagar 11:00-12:15.
– Nybörjare tränar tisdagar och torsdagar 11:00-12:15.
MMA (schema)
– Fortsättare och upp tränar måndag och onsdagar 11:00-12:30.
– Nybörjare tränar tisdagar och torsdagar 11:00-12:30.
BJJ (schema)
– Tävlingsteamet tränar måndagar och onsdagar 11:00-12:30.
– Fortsättare och upp tränar fredagar 11:00-12:30.

Städ efter varje pass
Alla skall hjälpa till och städa hallen man kört i efter varje pass, detta gäller samtliga medlemmar. Läs mer här.

Ej hoppa mellan grupper
Som det anges i alla mailutskick om grupper varje termin så får man INTE hoppa mellan grupper. Man får endast träna med den grupp som man tillhör (och i förekommande fall på de dagpass som ingår samt friträningar).

Klubbkläder
Vi har ett stort urval att FIghter Centre klubbkläder som t-shirts, hoodies, shorts, mössa etc. Du hittar dom alla i receptionens shop på centret. Du hittar sortimentet här.

Träningsutrustning
I stort sett all träningsutrustning du behöver finns receptionens shop på centret. Där hittar du boxhandskar, banskydd, susp, tandskydd, lindor och mycket mer. Du hittar sortimentet här.

Årsmöte den 26 februari
Kom gärna på Fighter Centre IF:s årsmöte som genomförs i Loungen på Fighter Centre den 26 februari. Läs mer här.

Vi målar om i E-hallen
Den 4 mars kommer vi att måla om E-hallen med start klockan 10:00. Är vi många så går det fort. Det är redan ett tjugotal i thaiboxningsgruppen som har anmält sig, gör gärna det även du med!

Zone Pro League #5 – MMA och Thaiboxning i toppklass
Den 1 april går Zone Pro League av stapeln på Trädgår’n. Fighter Centre kommer med säkerhet ha ett flertal fighters på cardet. Kom och heja fram dem och fira tillsammans efter (efterfest ingår). Läs mer här.

Funktionär
Vill du hjälpa till som funktionär på Zone Pro League #5 så maila gärna Mo som är ansvarig för crewet.

Prisjustering för gamla medlemmar
Fån och med april (dragning i slutet av månaden) så kommer alla som idag betalar 349 kr att istället betala 399 kr. Sommarträningen kommer att ingå och det kommer alltså inte att dras extra för sommarträning (även om du har det ikryssat i dagsläget). Vårterminerna kommer fortsatt att pågå till början av juli (istället för början av juni). Notera: Övriga som barn & ungdom, extra idrott, gym etc berörs inte. Nya medlemmar betalar redan 399 per månad. Justeringen beror på faktorer som hyreshöjning, mer än dubbelt så dyr el med mera.

Sista träningen för terminen
Söndagen den 2 juli är det vårterminens sista pass.

PT – Ta din träning till nästa nivå
Vi har ett flertal riktigt bra personliga tränare som kan hjälpa dig med att lägga upp träningsprogram. Du kan få hjälp med allt från att komma vidare i din fighting till tekniken i olympiska lyft. Dessutom kan du få hjälp med kostrådgivning.

Gym & Fysträning – Maximera din prestation
Behöver du bli starkare, explosivare och rörligare? Då är det dags att börja komplettera med fysträning i gymmet (rabatterat pris för dig som redan kör kampsport på centret). Rätt fysträning kan maximera din prestation och skadeförebyggande träning är en bra investering för din hälsa. Du får testa gymmet gratis. Har du uppsägningstid på ett annat gym? Tecknar du avtal hos oss tränar du gratis under uppsägningstiden!

Cyrano

Missa inte att alla medlemmar har 20% rabatt på pizzor på Cyrano!

Osteopat
Du som har problem med tex rygg och nacke bör inte missa att boka ett besök hos vår fantastiska osteopat Tobias. Han har mycket god insikt i livet som idrottare efter flera år som hockey-proffs i USA.

Massör
Har du slitna muskler och spänningar i kroppen, boka in massage med grymma Lovisa Josefsson som jobbat som massör både i Sverige och internationellt i mer än sju år.

Urbancorner
Missa inte vår nya partner Urbarncorner där alla Fighter Centre medlemmar får rabatt på reparation av och tillbehör till elfordon.

TikTok
Fighter Centre har nu ett TikTok konto, följ oss gärna! Sedan tidigare har vi Instagram och Facebook.

Fb-grupper – Gå med i din grupp
Samtliga idrotter på centret har Fb-grupper. Där postas regelbundet information, uppdateringar om tävlingar och man kan ställa frågor med mera.

E-postadress – Säkerställ att du har fått mail
Under de närmaste dagarna kommer ett mail med länk till denna nyhet att gå ut till alla medlemmar. Om du inte har fått mail senast nu på fredag skriv till oss så kommer personalen att uppdatera din e-postadress i vårt register. Notera att det är problem med live och hotmail, vi rekommenderar gmail.