Information för nybörjarstarten

Från och med idag måndag hälsar vi alla nybörjare välkomna. Här kommer lite information.


– Signa autogiro digitalt –
På grund av pandemin har vi ingen provträning. Glöm inte att göra såväl intresseanmälan som signa autogiro digitalt före du kommer.

– Kolla schemat –
Alla idrotternas scheman finns här. Kolla upp vilken tid och i vilken hall din grupp kör.

– Kom i god tid –
Det är många som skall börja träna, kom i god tid så du slipper stress och långa köer.

– Hämta din tag i receptionen –
Är din betalning klar så är det bara att gå till receptionen och be och få en tag. Tagen dras sedan när man skall igenom vändkorset innan varje träning.

– Omklädningsrum –
Omklädningsrummen finns en trappa ner rakt fram när man kommer ner för trappan. Damernas till höger och herrarnas rakt fram (och sedan höger).

– Hallar –
På Fighter Centre finns det sex hallar, tre på entréplan och tre en trappa ner. En trappa ner finns A-hallen till vänster, B-hallen till höger och C-hallen längst ner i korridoren. På entréplan har vi D-hallen till höger, E-hallen längst fram i korridoren och F-hallen (den med bur) till vänster. Hallens bokstav står på dörren alternativt på väggen.

– Toaletter –
På entréplan finns det tre toaletter. En direkt till vänster efter vändkorset. Sedan ytterligare två till vänster efter trappan. På undervåningen finns det tre toaletter i herrarnas omklädningsrum och en toalett i damernas. Observera att vi har handtorkar istället för torkpapper för att spara miljön.

– Nödutgångar –
Det finns tre nödutgångar på nedervåningen. En direkt till höger nedanför trappan, en längst in bortom duscharna i omklädningsrummen samt en i C-hallen. På entréplan kan man förutom entrén ta sig ut genom att gå ner till undervåningen. Det finns tre trappor, den vanliga efter receptionen samt en i D-hallen och en i E-hallen.

– Nolltolerans mot förkylningssymtom –
Efter samråd med läkare så har vi beslutat att fortsatt ha nolltolerans mot förkylningssymtom. Se till att vara helt symtomfri i minst två dagar innan du kommer till träning. Har du signat autogiro så är din plats säkrad även om du måste vara frånvarande pga sjukdom. Glöm inte att vara noga med handhygien! Tvål och vatten är bäst men det finns även handsprit i varje hall.

– Utrustning –
I början behövs ingen speciell utrustning. T-shirt och vanliga träningsbyxor går bra. Ta gärna med en vattenflaska. Behöver du sedan köpa någon utrustning så rekommenderar vi butiken Pound 4 Pound Store som ligger vägg i vägg med centret.

– Försäkring –
Alla medlemmar är försäkrade under kampsportsträning genom respektive idrotts förbund.

– Fb-grupp –
De olika idrotterna har var sin fb-grupp, du hittar dom här. Har du allmänna frågor ställ gärna dem i gruppen.

– Ha koll på dina saker –
Vi har mycket få stölder innanför vändkorset, men ha ändå alltid dina värdesaker under uppsikt. Lämna aldrig dyra märkesskor i skohyllan!

– Frågor & svar –
Det finns en ganska omfattande sida med svar på de flesta allmänna frågor om träningen på Fighter Centre här.

– Intresseanmälan –
Har du inte anmält dig ännu så gör det här. Några grupper är redan fulla men det finns fortfarande plats i alla kampsporter.