Begränsat antal nybörjare i höst

På grund av situationen med Corona/Covid-19 kan vi tyvärr inte ha en vanlig nybörjarstart i augusti.

Vi brukar låta alla intresserade som vill provträna alla kampsporter. Det leder till att vi under en period brukar ha mängder av provtränande, helt fulla grupper och trångt på centret. Som regel är också det enda klagomål vi brukar få att det är för mycket folk.

Normalt väger att ge alla chansen att provträna tyngre än att slippa att ha det trångt. Men i och med nuvarande situation förändras allt.

Vid nybörjarstarten i augusti i år så kommer vi därför att ha ett begränsat antal platser i varje grupp. Vi prioriterar dem som vet med sig att de vill träna och kommer därför inte att ha någon provträning. Man får signa upp i förväg för den grupp man vill träna i och när gruppen är full så stängs den. Det är först till kvarn som kommer att gälla. Detta är norm för tex kursverksamhet som har ett begränsat antal platser och vi hoppas att det skall fungera även för oss.

Vi beklagar detta och hoppas på förståelse för situationen som tyvärr är utanför vår kontroll.

Har du vänner eller bekanta som kan vara intresserade av att börja träna så be dem gärna göra en intresseanmälan.

Frågor ställs med fördel i idrotternas FB-grupper så att fler kan ta del av svaren, men det gå också bra att skicka e-post.