Fighter Centre IF Medlemsinformation 18 augusti

Träningen är i full gång och nästa vecka kör nybörjarna igång.

Träningen för fortsättare och upp körde igång förra veckan och allt fler hittar tillbaka till träningen. Det kan vara på sin plats med lite medlemsinformation:

Grupptillhörighet
Mail gick ut till all om vilken grupp dom tillhörde i juni. Vi kommer att skicka ut ett mail till denna vecka! Tillse därför gärna att vi har korrekt e-post adress till dig. Har du bytt e-post? Maila oss så att vi kan uppdatera registret. Det är också bra om du lägger till info@fightercentre.com som godkänd avsändare i ditt mailprogram. Notera att @hotmail och @live blockerar utskick så byt gärna e-post om du har någon av av dem.

Schema
Du hittar de olika idrotternas scheman här.

Förkylningssymtom
Vi påminner om att vi har nolltolerans mot förkylningssymtom.

Fb-grupper
Samtliga idrotter på centret har Fb-grupper. Där postas regelbundet information, uppdateringar om tävlingar och man kan ställa frågor med mera.

Gym & Fysträning
Vill du bli starkare, explosivare och rörligare? Komplettera din kampsportsträning med fysträning i gymmet. Rätt fysträning kan maximera din prestation och skadeförebyggande träning är en bra investering för din hälsa. Som medlem får du testa gymmet gratis och tecknar du avtal så får du ett träningsprogram samt en timmes genomgång av gymmet kostnadsfritt. Har du uppsägningstid på ett annat gym? Tecknar du avtal hos oss tränar du gratis under uppsägningstiden!

Nybörjarstart nästa vecka
Från och med måndag den 24 augusti kör nybörjarstarten igång. Var gärna trevliga och hjälpsamma och hjälp nya medlemmar tillrätta. En leende kan göra stor skillnad! Har du intresserade kompisar så be dem att göra en intresseanmälan! Notera att vi kommer att ha begränsat antal platser och ingen provträning. Det finns en bra beginner’s guide och vi har även en video som förklarar hur betalning etc går till.