Fighter Centre medlemsinformation den 1 september

Fortsatt nybörjarstart, dagpass ingår, lediga skåp, Zone #6 med mera.

Nybörjarstart ett par veckor till
Det finns ännu så länge plats i flera grupper. Känner du någon som vill komma igång med kampsport så be dem göra en intresseanmälan!

Dagpass ingår i samma idrott
Missa inte att komplettera din träning. Dagpassen i samma idrott (och på den nivå man befinner sig) ingår i avgiften om du tränar i en kvällsgrupp. Man kan så klart också köra endast dagpass. Kom i god tid så att du hinner byta om före passet. Chansen är stor att instruktörerna låser ytterdörren prick för att obehöriga inte skall komma in i lokalerna.
Thaiboxning (schema)
– Fortsättare och upp tränar måndagar, onsdagar och fredagar 11:00-12:15.
– Nybörjare tränar tisdagar och torsdagar 11:00-12:15.
MMA (schema)
– Fortsättare och upp tränar måndag och onsdagar 11:00-12:30.
– Nybörjare tränar tisdagar och torsdagar 11:00-12:30.
BJJ (schema)
– Tävlingsteamet tränar måndagar och onsdagar 11:00-12:30.
– Fortsättare och upp tränar fredagar 11:00-12:30.

Städ efter varje pass
Alla skall hjälpa till och städa hallen man kört i efter varje pass, detta gäller samtliga medlemmar. Läs mer här.

Ej hoppa mellan grupper
Som det anges i alla mailutskick om grupper varje termin så får man INTE hoppa mellan grupper. Man får endast träna med den grupp som man tillhör (och i förekommande fall på de dagpass som ingår samt friträningar).

Hygien med mera
Kampsport medför ganska omfattande kroppskontakt. Det är mycket viktigt att ha god hygien! Var alltid ren och fräsch, använd deodorant och tvätta alltid träningskläderna mellan varje pass! Ha också koll på din hud så att du inte tar med tex ringorm till träningen. Träna aldrig sjuk, dels kan det vara farligt för dig själv och sedan är risken stor att du smittar dina träningskamrater. Vila och kom tillbaka när du är helt frisk!

Lediga skåp
Vill du slippa släpa på din utrusting? Vi har ett antal lediga skåp, maila oss så löser vi ett för dig!

Klubbkläder
Vi har ett stort urval att FIghter Centre klubbkläder som t-shirts, hoodies, shorts, mössa etc. Du hittar dom alla i receptionens shop på centret. Du hittar sortimentet här.

Träningsutrustning
I stort sett all träningsutrustning du behöver finns receptionens shop på centret. Där hittar du boxhandskar, banskydd, susp, tandskydd, lindor och mycket mer. Du hittar sortimentet här.

Zone Pro League #6 – MMA och Thaiboxning i toppklass
Den 4 november går Zone Pro League av stapeln på Trädgår’n. Fighter Centre kommer med säkerhet ha ett flertal fighters på cardet. Kom och heja fram dem och fira tillsammans efter (efterfest ingår).

Funktionär
Vill du hjälpa till som funktionär på Zone Pro League #6 så maila gärna Mo som är ansvarig för crewet.

Sista träningen för terminen
Fredagen den 8 december är det höstterminens sista pass. Det kommer att vara massor av friträning under vinteruppehållet.

PT – Ta din träning till nästa nivå
Vi har ett flertal riktigt bra personliga tränare som kan hjälpa dig med att lägga upp träningsprogram. Du kan få hjälp med allt från att komma vidare i din fighting till tekniken i olympiska lyft. Dessutom kan du få hjälp med kostrådgivning.

Gym & Fysträning – Maximera din prestation
Behöver du bli starkare, explosivare och rörligare? Då är det dags att börja komplettera med fysträning i gymmet (rabatterat pris för dig som redan kör kampsport på centret). Rätt fysträning kan maximera din prestation och skadeförebyggande träning är en bra investering för din hälsa. Du får testa gymmet gratis. Har du uppsägningstid på ett annat gym? Tecknar du avtal hos oss tränar du gratis under uppsägningstiden!

Cyrano

Missa inte att alla medlemmar har 20% rabatt på pizzor på Cyrano!

Osteopat
Du som har problem med tex rygg och nacke bör inte missa att boka ett besök hos vår fantastiska osteopat Tobias. Han har mycket god insikt i livet som idrottare efter flera år som hockey-proffs i USA.

Massör
Har du slitna muskler och spänningar i kroppen, boka in massage med grymma Lovisa Josefsson som jobbat som massör både i Sverige och internationellt i mer än sju år.

Urbancorner
Missa inte vår nya partner Urbarncorner där alla Fighter Centre medlemmar får rabatt på reparation av och tillbehör till elfordon.

Sociala medier
Fighter Centre har konton på Instagram och Facebook samt TikTok, följ och tagga oss gärna!

Fb-grupper – Gå med i din grupp
Samtliga idrotter på centret har Fb-grupper. Där postas regelbundet information, uppdateringar om tävlingar och man kan ställa frågor med mera.

E-postadress – Säkerställ att du har fått mail
Under de närmaste dagarna kommer ett mail med länk till denna nyhet att gå ut till alla medlemmar. Om du inte har fått mail senast nu på söndag skriv till oss så kommer personalen att uppdatera din e-postadress i vårt register. Notera att det är problem med live och hotmail, vi rekommenderar gmail.

Publicerad: