Grupptillhörighet och terminsstart

Nu har mail om grupptillhörighet och terminsstart gått ut.

Alla befintliga medlemmar har fått mail. Om du inte har fått det senast under dagen (de skickas ut lite i taget) så kolla ditt skräppostfilter. Finns det inte där heller så maila oss info@fightercentre.com så att vi kan uppdatera till rätt e-post i registret. Har du några funderingar kring din grupptillhörighet så svara på mailet du har fått så hjälper vi dig!

Höstterminen kör igång från och med den 10 augusti för fortsättare och upp. Notera att träningen kommer att anpassas i stort sett i alla grupper pga begränsningarna vi har haft i och med pandemin under våren. Vi kommer att börja med repetition av grunderna från nivån under den egna gruppen för att säkerställa att alla är med på tåget. Deltag gärna på sommarträningen som nu kör alla moment igen. Det finns fortfarande plats i några grupper. För er som fortsatt vill undvika närkontakt så påminner vi om att uteträningen på Hagaplan fortgår till och med den 12 juli.

Nybörjarna kör igång från och med måndag den 24 augusti. Tipsa gärna vänner och bekanta om träningen och be dem göra en intresseanmälan. Kom ihåg att det kommer bli en annorlunda terminsstart för nybörjare i höst.

Öppettider under sommaren
– Bemannad reception 8 juni-12 juli: Måndag & onsdag 15:45-20:45 samt torsdag & söndag 17:00-20:45
– Tillträde till centret med gym-tag 8 juni-12 juli: Måndag, onsdag & fredag (ej midsommarafton): 09:00-16:00
– Den 13 juli-9 augusti är centret stängt. Eventuell friträning annonseras i FB-grupperna.
– Gymmet är öppet 05:00-23:00 alla dagar året runt.

Slutligen önskar vi alla en glad midsommar och en riktigt skön sommar!!