Uppdatering gällande covid-19, träning, tider mm

Från och med den 14 juni är det okej att träna fullt och tävla igen, så länge som de råd och restriktioner som finns följs.

Så tolkar Riksidrottsförbundet (RF) den information som kommit från Folkhälsomyndigheten hittills enligt SB&K. De råd som hävs den 14 juni är ”undvika närkontakt mellan idrottsutövare”, ”undvika onödiga resor” och ”skjut upp matcher, träningsmatcher, tävlingar och cuper”.

Detta innebär att vi så sakta kommer att återinföra de moment som varit borttagna under en period såsom grappling, brottning, clinch och burträning. Strikta regler om handhygien, nolltolerans mot förkylningssymtom etc gäller självklart även fortsättningsvis. För den som önskar komma igång så finns det platser kvar i flera grupper på vår sommarträning. Du hittar schemat här. Anmälan sker i receptionen.

Majoriteten av våra idrottsmoment kan inte genomföras fullgott utomhus och vi bedriver därför träningen inomhus. För den som fortsatt föredrar att träna utomhus så håller vi igång vår fysträning på hagaplan fram till och med den 12 juli.

Öppettider under sommaren
– Bemannad reception 8 juni – 12 juli: Måndag & onsdag 15:45-20:45 samt torsdag & söndag 17:00-20:45
– Tillträde till centret med gym-tag 8 juni – 12 juli: Måndag, onsdag & fredag: 09:00-16:00
– Den 13 juli – 9 augusti är centret stängt. Eventuell friträning annonseras i FB-grupperna.
– Gymmet är öppet 05:00-23:00 alla dagar året runt.

Som det ser ut i dagsläget kommer det att bli en annorlunda terminsstart för nybörjare i höst. Tipsa gärna intresserade vänner och bekanta och be dem göra en intresseanmälan.