Fighter Centre IF Medlemsinformation 26 maj

Här hittar du information om terminsavslut, sommarträning med mycket mera.

Terminsavslut
Fredagen den 5 juni är den sista dagen för ordinarie träning.

Sommarträning
Vi kommer att ha en rätt omfattande sommarträning från och med den 8 juni till och med den 12 juli. Notera att man behöver anmäla sig till den i receptionen. Du hittar all information om sommarträningen samt öppettider för receptionen etc här.

Grupptillhörighet
Målet är att så få som möjligt skall behöva gå om till hösten. Träningen kommer att anpassas i alla grupper för att hantera att träningen har varit begränsad under våren pga Corona. Innan juni månads slut skall alla ha fått mail om vilken grupp man tillhör till hösten. Tillse därför gärna att vi har korrekt e-post adress till dig. Har du bytt e-post? Maila oss så att vi kan uppdatera registret. Det är också bra om du lägger till info@fightercentre.com som godkänd avsändare i ditt mailprogram.

Terminsstart
Terminstart för befintliga medlemmar är från och med måndagen den 10 augusti 2020.

Nybörjarstart
Vi tar sedan emot nybörjare från och med den 24 augusti. Be gärna intresserade kompisar att göra en intresseanmälan! Notera att vi kommer att ha begränsat antal platser och ingen provträning.

Gym & Fysträning
Ingen semesterresa i sommar? Kanske passa på att bli starkare, explosivare och rörligare? Komplettera din kampsportsträning med fysträning i gymmet. Rätt fysträning kan maximera din prestation och skadeförebyggande träning är en bra investering för din hälsa. Du får testa gymmet gratis och tecknar du avtal så får du ett träningsprogram samt en timmes genomgång av gymmet kostnadsfritt. Har du uppsägningstid på ett annat gym? Tecknar du avtal hos oss tränar du gratis under uppsägningstiden!

Träning hemma
För att hjälpa den som fortsatt vill (eller måste) träna hemma, finns det tips, råd och länkar till bra resurser här.

Fb-grupper
Samtliga idrotter på centret har Fb-grupper. Där postas regelbundet information, uppdateringar om tävlingar och man kan ställa frågor med mera.

E-post
Om du är aktivt tränande på Fighter Centre så kommer du få e-post om denna information inom några dagar. Om du inte fått det så kolla ditt skräppostfilter. Lägg gärna till info@fightercentre.com som godkänd avsändare i ditt mailprogram. Har du bytt e-post? Maila gärna oss så att vi kan uppdatera registret.

Publicerad: