Fighter Centre Yoga

Om yoga

Yoga är en över 5000 år gammal filosofi från Indien om att skapa träning för hela människan. Att börja inifrån genom att träna den psykiska delen, du finner en mer positiv känsla i tillvaron, motverkar och förebygger stress, ångest, sömnsvårigheter, depressioner m.m.  Den fysiska delen– att bygga upp smidighet, balans, flexibilitet och styrka. Ordet Yoga kommer från en gammal indisk skrift – Sanskrit – och betyder Union. Förening – mellan kropp och själ.

Pris

399 kr i månaden med autogiro. För den som redan tränar på Fighter Centre kostar det 299 kr (ca 24 kr per pass).

Om vår instruktör Rosanna Heinander

Min första kontakt med yoga var på gymnasiet men jag började praktisera ordentligt efter jag hittat yogan igen via en sjukgymnast efter en knäskada. Därefter ville jag bara fortsätta. Jag insåg storheten i denna holistiska träningsform och jag mår så mycket bättre, inte bara i kroppen utan även mentalt. Jag var stressad och hade svårt för att koncentrera mig innan. Yogan har fått mig centrerad, och snällare mot mig själv och min omgivning. För mig är yoga ett sätt att förhålla mig till livet. Att få dela det med andra och hålla klasser är det bästa jag vet. Jag är lyckligt lottad. Jag startade yogaverksamheten på Fighter Centre 2015 med lördagspass. På grund av stort intresse startade kvällspass på vardagar ett år senare. – Vinyasa med certifikat RYT 200h Yoga Allience, Yogayantra. – 750h intruktörsutb. på Mediyoga Sverige.

Vinyasa & Mediyoga

I yogan finns många delar och alla är viktiga. På Fighter Centre tar vi de bästa av yogans två världar, det aktiva och det lugna. På måndagar och tisdagar praktiserar vi Vinyasayoga som är 100% asanas (kroppspositioner) vilket innebär en fysiskt aktiv klass med styrka, balans och flexibilitet. På onsdagar och torsdagar praktiserar vi Mediyoga då det är fokus på den lugna delen, meditation, pranayama och sittande övningar. Mediyoga kan du idag hitta på vårdcentraler och sjukhus runtom i landet då det visat positiva effekter i forskning på patienter med rygg och höftproblem, utbrändhet, sömnproblem m.m.


Gör en intresseanmälan


Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.