40% rabatt på Idrottsterapi

Erbjudande till Fighter Centres medlemmar: Endast 499 kr för en 60-minuters behandling och konsultation!

Behandlingen inkluderar allt som Alex tror att patienten behöver mest, från idrottsmassage / djupvävnadsmassage / myofascial frigöring till led- och kroppshållningsbedömning och utformning av ett personligt rehabiliteringsprogram för att hjälpa idrottaren att träna smärtfritt. Allt kan kombineras för att få ut det mesta av sessionen!

Är du trött på att stretcha höfterna och axlarna utan att få långsiktiga resultat? Då är det kanske dags att titta på din bäcken- och revbensposition.

Alex har också börjat använda sig av andningsövningar (från Postural Restoration Institute) för att förbättra kroppens riktning och rörlighet i höfterna och axlarna, och resultaten har varit mycket positiva och nästan omedelbara (man kan jämföra före och efter behandling).

Erbjudandet är tidsbegränsat och gäller fram till och med torsdag den 14 mars. Boka din tid här eller kontakta via e-post. Du kan läsa lite mer om Alex här.