Idrottsterapeut

Alex är Fighter Centres idrottsterapeut. Efter att bland annat ha varit idrottsterapeut på MMA Salford gym i Manchester, England, har han omfattande och bred kunskap om kampsportsskador. Målet för Alex är att hjälpa dig att hålla dig i toppform och att du ska nå dina träningsmål på ett säkert och effektivt sätt.

Detta kan Alex hjälpa dig med:

  • Återhämtning av skada: Knäppande eller instabila leder? Skarp smärta som inte tillåter dig att träna eller röra dig ordentligt? Tillsammans undersöker ni in det och skapar en rehabplan som passar just dig!

  • Hållningskorrigering: En kropp med dålig hållning ökar risken för överansträngningsskador och minskar din prestation!

  • Funktionell rörlighet och stabilitet: Stela leder? Känner du att du inte kan röra dig lika effektivt och bra som tidigare? Tillsammans hittar ni källan till problemet och skapar därefter en personlig rehabplan för dig!

  • Sportmassage / djupvävnadsmassage: Perfekt för att minska risken för att bli skadad och för att bli mer rörlig och få bort stelhet från kroppen.

 

Sportsrehabilitering i kombination med idrottsmassage och myofascial frisättning syftar till att öka kroppens återhämtning och till att återställa dess rörlighet och funktionalitet. Detta så att du kan röra dig och träna smärtfritt igen.

Jag brukade ha kronisk smärta i armbågen, axlarna och nedre delen av ryggen, som hindrade mig från att träna så mycket som jag ville när jag var i 20-årsåldern. Jag vet exakt hur det känns att inte kunna träna på grund av smärta, och hur frustrerande det kan vara. Jag är här för att hjälpa dig att komma tillbaka för att göra saker som du älskar samtidigt som du är smärtfri!

Boka tid på hemsidan

Kontakt via mail eller Instagram