Fighter Centre medlemsinformation den 31 januari

Dagpass ingår, sportlovet, städ, hygien, hälsa, lediga skåp mm

Nybörjarstart ett par veckor till
Det finns ännu så länge plats i flera grupper. Känner du någon som vill komma igång med kampsport så be dem göra en intresseanmälan!

Träning som vanligt under sportlovet
All träning fortgår som vanligt under sportlovet. Notera att vi har en uppdaterad kalender med helgdagar etc.

Dagpass ingår i samma idrott
Missa inte att komplettera din träning. Dagpassen i samma idrott (och på den nivå man befinner sig) ingår i avgiften om du tränar i en kvällsgrupp. Man kan så klart också köra endast dagpass. Kom i god tid så att du hinner byta om före passet. Chansen är stor att instruktörerna låser ytterdörren prick för att obehöriga inte skall komma in i lokalerna.
Thaiboxning (scheman)
– Fortsättare och upp tränar måndagar, onsdagar och fredagar 11:00-12:15.
– Nybörjare tränar tisdagar och torsdagar 11:00-12:15.
MMA (scheman)
– Fortsättare och upp tränar måndag och onsdagar 11:00-12:30.
– Nybörjare tränar tisdagar och torsdagar 11:00-12:30.
BJJ (scheman)
– Avancerade tränar måndagar, onsdagar och fredagar 11:00-12:30.

Dra alltid din tag
Du skall dra din tag (nyckelbricka) före ditt pass, varje gång du går igenom vändkorset! Tips för att komma ihåg den – sätt tag:en på din nyckelknippa. Förutom att reglera inpasseringen och tillse att endast medlemmar är inne på centret, så registreras närvaro (som styr uppflyttning till högre grupp). Tappar du bort eller glömmer din tag får du köpa en ny.

Städ efter varje pass
Alla skall hjälpa till och städa hallen man kört i efter varje pass, detta gäller samtliga medlemmar. Läs mer här.

Ej hoppa mellan grupper
Som det anges i alla mailutskick om grupper varje termin så får man INTE hoppa mellan grupper. Man får endast träna med den grupp som man tillhör (och i förekommande fall på de dagpass som ingår samt friträningar).

Hygien
Kampsport medför ganska omfattande kroppskontakt. Det är mycket viktigt att ha god hygien! Var alltid ren och fräsch, använd deodorant och tvätta alltid träningskläderna mellan varje pass! Ha också koll på din hud så att du inte tar med tex ringorm till träningen.

Hälsa
Träna aldrig sjuk, dels kan det vara farligt för dig själv och sedan är risken stor att du smittar dina träningskamrater. Vila och kom tillbaka när du är helt frisk!

Vattenflaska
Se till att dricka ordentligt under passet. Man kan förlora flera liter vätska under ett långt hårt pass. Vi tipsar om vår 2.2 liters Fighter Centre Jug som räcker hela passet.

Uppsamlingsplats
I sådant fall att Fighter Centre skulle behöva utrymmas så är vår uppsamlingsplats den extra breda trottoaren utanför viktoriagatan 15 (nedanför Jensens Grundskola) på samma sida gatan som centret.

Lediga skåp
Vill du slippa släpa på din utrustning? Vi har ett antal lediga skåp för uthyrning, maila oss så löser vi ett för dig!

Klubbkläder
Vi har ett stort urval att Fighter Centre klubbkläder som t-shirts, hoodies, shorts, mössa, keps etc. Finns i vår butik.

Träningsutrustning
I stort sett all träningsutrustning du behöver finns i vår butik. Där hittar du boxhandskar, benskydd, susp, tandskydd, lindor och mycket mer.

Sista träningen för terminen
Söndagen den 7 juli är det vårterminens sista pass. Notera att vi har en uppdaterad kalender.

Fb-grupper – Gå med i din grupp
Samtliga idrotter på centret har Fb-grupper. Där postas regelbundet information, uppdateringar om tävlingar och man kan ställa frågor med mera.

E-postadress – Säkerställ att du har fått mail
Under de närmaste dagarna kommer ett mail med länk till denna nyhet att gå ut till alla medlemmar. Om du inte har fått mail senast nu på fredag skriv till oss så kommer personalen att uppdatera din e-postadress i vårt register. Notera att det är problem med @live och @hotmail, vi rekommenderar gmail.

PT – Ta din träning till nästa nivå
Vi har ett flertal riktigt bra personliga tränare som kan hjälpa dig med att lägga upp träningsprogram. Du kan få hjälp med allt från att komma vidare i din fighting till tekniken i olympiska lyft. Dessutom kan du få hjälp med kostrådgivning.

Gym & Fysträning – Maximera din prestation
Behöver du bli starkare, explosivare och rörligare? Då är det dags att börja komplettera med fysträning i gymmet (rabatterat pris för dig som redan kör kampsport på centret). Rätt fysträning kan maximera din prestation och skadeförebyggande träning är en bra investering för din hälsa. Du får testa gymmet gratis. Har du uppsägningstid på ett annat gym? Tecknar du avtal hos oss tränar du gratis under uppsägningstiden!

Försäkring
Alla Fighter Centres medlemmar är försäkrade under träning.

Värdesaker
Vi har mycket få stölder på Fighter Centre men som det heter ”tillfället gör tjuven”. Lämna aldrig värdesaker utan uppsikt! Ställ inte dyra märkesskor i skostället och häng inte dyra märkesjackor i omklädningsrummet, utan ta med dem i din väska. Notera att Fighter Centre inte ansvarar för personliga ägodelar.

Samarbeten
Missa inte att vi har flera samarbetspartners där alla Fighter Centre medlemmar får rabatt.

Sociala medier
Fighter Centre finns på TikTok, Instagram och Facebook, följ och tagga oss gärna!

Tävlande
Om man önskar tävla så måste man (dels för att alls få deltaga på tävlingar och dels för att vara försäkrad under såväl tävling som tävlingsresor) gå med i föreningen (som är helt fristående från Fighter Centre). Maila gärna föreningen vid frågor.

Publicerad: