Terminsstart från den 8 januari för fortsättare och upp

Nästa vecka kör träningen igång för fortsättare och upp. Här kommer viktig information!

Stanna hemma vid sjukdomssymtom
Den totala sjukfrånvaron har gått ner ordentligt på centret sedan vi införde att man skall hålla sig helt borta vid sjukdomssymtom och det gynnar alla. Det är därför något vi kommer att fortsätta med. Har du sjukdomssymtom så stanna hemma och bli helt frisk!

Mail om grupptillhörighet
Alla skall ha fått mail med information om vilken grupp man tillhör (scheman här). Om du inte har fått det så kolla din skräppost. Finns det inte där så maila oss så hjälper vi dig. Notera att framförallt @hotmail (men även @live) blockerar våra mailutskick helt. Om du vet med dig att du registrerat dig med en sådan mail-adress så hör av dig till oss med ett alternativ som vi kan byta till i registret. Gmail fungerar bra tex.

Ha alltid med din medlemstag!
Även om de allra flesta sköter det perfekt så glömmer ett fåtal att ta med sin medlemstag när de kommer till träningen. Vi vill därför påminna om vikten av att alltid ha med sin tag. Om du har tappat bort din tag, vänligen prata med personalen så att du kan få ut en ny.

Tre viktiga anledningar till att alltid ha med sin tag:
1. Snabbt tillträde: Att ha med sin tag gör att du snabbt och smidigt får tillträde och kan gå in genom vändkorset utan att behöva vänta. Har man inte med sin medlemstag så måste man ställa sig längst bak i kön till receptionen och kön kan bli lång när det är nybörjarstart.
2. Närvaroregistrering: Varje gång man blippar sin tag registreras ens närvaro automatiskt i vårt system. Detta hjälper oss att hålla koll på många som tränar varje vecka. Om personalen släpper in någon manuellt registreras inte närvaro alls.
3. Säkerhet: Att alla drar sin tag säkerställer att alla som kommer in på Fighter Centre är medlemmar. Det är en viktig säkerhetsåtgärd som hjälper oss att se till att Fighter Centre förblir en trygg plats.

Gymtag
Man behöver ha gymtag för att komma in på centret när det inte är schemalagda pass (dvs dagtid från 09.00 alla dagar utom lördagar). Gymkort kostar endast 199 kr i månaden när man tränar kampsport på centret (gäller även anhöriga).

Betalning
All betalning sker med autogiro och det tecknas digitalt via länk man får på mail samt med BankID. Om du inte har fått en länk (den är personlig) så maila så hjälper personalen dig.

Frågor & Svar
Om du undrar över något så har vi Frågor & Svar där de flesta vanliga frågor besvaras. Hittar du inte det du söker där och det är en allmän fråga så rekommenderas aktuell idrotts Fb-grupp. Gäller det något specifikt så maila.

Nybörjarstart
Nybörjarna kör igång från och med måndag den 22 januari. Känner du någon som är intresserad så be dem gärna göra en intresseanmälan. För den som vill prova först så har vi provträningsdag den 21 januari.

Kalender
Missa inte att det finns en kalender där alla viktiga datum, röda dagar etc postas.