Digitalt autogiro med BankID

Man kan nu säkra sin plats genom att i lugn och ro teckna autogiro digitalt.

Man behöver teckna autogiro innan man börjar träna. För att bilda sig en uppfattning om träningen kan man ta del av våra träningsvideos. Mer information finns också under varje kampsport.

För att förenkla processen för dem som skall börja träna, ytterligare minska trängseln på plats, samt dessutom i linje med vårt hållbarhetstänk helt ta bort pappershanteringen, lanserar vi nu digitalt autogiro.

Alla som gör en intresseanmälan får automatiskt ett mail med en länk till en säker sida där man signerar med BankID. Om du inte kan hitta länken så maila oss så skickar vi ut en länk manuellt.

När du har tecknat autogiro så har du en plats i den grupp du har valt och du kommer att få ett informationsmail i god tid innan träningen börjar. Du hämtar sedan din medlemstag i receptionen direkt före första passet. Skulle du inte känna dig helt frisk första veckan så är det ingen stress, du har din plats säkrad och stannar hemma tills du har varit helt symtomfri i 48 timmar. När du är helt frisk så går du till träningen.

Vi har begränsat antal platser i varje grupp. Platser ges i den ordning som autogiroavtalen kommer in. När en grupp är full så stängs den. Om en grupp blir full före du tecknar autogiro så kommer du att meddelas om det och ges chansen att träna i en annan grupp istället.

Du som redan tränar på Fighter Centre och vill komplettera med annan idrott, gym etc använder också den digitala lösningen. Maila oss info@fightercentre.com så skickar vi dig en länk manuellt.

– Om du inte får något mail –
Om mailet inte har kommit så kolla din skräpkorg. Finns det inte där heller så maila oss!

– Problem med hotmail –
Notera att det verkar som att just hotmail sorterar bort många automatiserade mail så att de inte ens kommer fram till skräpkorgen. Vi föreslår att man istället använder tex gmail.