Fighter Centre IF medlemsinformation 25 oktober

Schemaändringar, höstlovet, Zone Pro League #4, terminsavslut och mycket annat!

Schemaändringar
Drygt halva terminen har gått och då brukar vi justera schemat. Följande thaiboxningsgrupper har nya tider på söndagar:
– Fortsättare (samtliga), ny tid 16:30-18:00 D-hallen
– Intermediate (samtliga), ny tid 17:00-18:30 E-hallen
– Avancerade (samtliga), ny tid 19:00-20:30 D-hallen
– Nybörjare 4, ny tid 19:00-20:15 E-hallen
Även följande MMA grupp har ny tid på söndagar:
– Fortsättare 2, ny tid 17:30-19:00 F-hallen
Du hittar alla scheman här.

Städ efter varje pass
Alla skall hjälpa till och städa hallen man kört i efter varje pass, detta gäller samtliga medlemmar. Läs mer här.

Ej hoppa mellan grupper
Som det anges i alla mailutskick om grupper varje termin så får man INTE hoppa mellan grupper. Man får endast träna med den grupp som man tillhör (och i förekommande fall på de dagpass som ingår samt friträningar).

Höstlovet
All träning fortgår som vanligt under höstlovet. Om du tränar thaiboxning, BJJ eller MMA så kan du passa på att köra på dagpassen om du är ledig. Passen ingår i avgiften! Du hittar alla scheman här.

Sista träningen för höstterminen
Fredagen den 9 december är det höstterminens sista pass. Notera att centret kommer att öppnas för friträningar under juluppehållet (nyhet om detta när det närmar sig)

Start och grupptillhörighet VT23
Vårterminen för befintliga medlemmar (fortsättare och upp) kör igång den 9 januari. Alla medlemmar kommer att få mail om grupptillhörighet senast den 31 december.

Flera fighters från FC på Zone Pro League #4
Zone Pro League #4 ”Money Rain” med över 100.000 i bonusar går den 26 november på KooperativetJavadRobinSam och Nermin kommer att gå match och flera fighters från Fighter Centre kommer att släppas det närmaste. Kom och heja från våra fighters, biljetter hittar du här!

Funktionär
Vill du hjälpa till som funktionär på Zone Pro League #4 så maila gärna Mo som är ansvarig för crewet. Bland annat eftersöker vi någon som kan köra fighters.

Fb-grupper – Gå med i din grupp
Samtliga idrotter på centret har Fb-grupper. Där postas regelbundet information, uppdateringar om tävlingar och man kan ställa frågor med mera.

PT – Ta din träning till nästa nivå
Vi har ett flertal riktigt bra personliga tränare som kan hjälpa dig med att lägga upp träningsprogram. Du kan få hjälp med allt från att komma vidare i din fighting till tekniken i olympiska lyft. Dessutom kan du få hjälp med kostrådgivning.

Gym & Fysträning – Maximera din prestation
Behöver du bli starkare, explosivare och rörligare? Då är det dags att börja komplettera med fysträning i gymmet (rabatterat pris för dig som redan kör kampsport på centret). Rätt fysträning kan maximera din prestation och skadeförebyggande träning är en bra investering för din hälsa. Du får testa gymmet gratis. Har du uppsägningstid på ett annat gym? Tecknar du avtal hos oss tränar du gratis under uppsägningstiden!

Cyrano
Missa inte att alla medlemmar har 20% rabatt på pizzor på Cyrano!

Osteopat
Du som har problem med tex rygg och nacke bör inte missa att boka ett besök hos vår grymma osteopat Tobias. Han har mycket god insikt i livet som idrottare efter flera år som hockey-proffs i USA.

TikTok
Fighter Centre har nu ett TikTok konto, följ oss gärna! Sedan tidigare har vi Instagram och Facebook.

E-postadress – Säkerställ att du har fått mail
Under de närmaste dagarna kommer ett mail med länk till denna nyhet att gå ut till alla medlemmar. Om du inte har fått mail senast nu på fredag skriv till oss så kommer personalen att uppdatera din e-postadress i vårt register. Notera att det är problem med live och hotmail, vi rekommenderar gmail.

Publicerad: