Fighter Centre IF medlemsinformation 24 september

Nu är träningen i full gång och tävlingssäsongen är på ingång på allvar.

Zone Pro League – MMA och Thaiboxning i toppklass
Den 23 oktober går Zone Pro League av stapeln på Trädgår’n. Fighter Centre har inte mindre än fem fighters med på cardet. Kom och heja fram dem och fira tillsammans efter (efterfest ingår). Köp dina biljetter här.

PT – Ta din träning till nästa nivå
Vi har ett flertal riktigt bra personliga tränare som kan hjälpa dig med att lägga upp träningsprogram. Du kan få hjälp med allt från att komma vidare i din fighting till tekniken i olympiska lyft. Dessutom kan du få hjälp med kostrådgivning.

Gym & Fysträning – Maximera din prestation
Behöver du bli starkare, explosivare och rörligare? Då är det dags att börja komplettera med fysträning i gymmet (rabatterat pris för dig som redan kör kampsport på centret). Rätt fysträning kan maximera din prestation och skadeförebyggande träning är en bra investering för din hälsa. Du får testa gymmet gratis. Har du uppsägningstid på ett annat gym? Tecknar du avtal hos oss tränar du gratis under uppsägningstiden!

Dagpass – Thaiboxning, MMA och BJJ
Missa inte våra dagpass som ingår! Läs mer här.

Schema – Alla scheman på ett ställe
Du hittar de olika idrotternas scheman här.

Höstlovet – Vi kör på som vanligt
Vecka 44 är det höstlov men vi kör på som vanligt.

Förkylningssymtom – Nolltolerans
Vi påminner om att vi har nolltolerans mot förkylningssymtom. Nu när samhället öppnats upp och hösten är här kommer förkylningarna som ett brev på posten. Men om du har symtom så håll dig borta både för din egen och andras skull!

Fb-grupper – Gå med i din grupp
Samtliga idrotter på centret har Fb-grupper. Där postas regelbundet information, uppdateringar om tävlingar och man kan ställa frågor med mera.

E-postadress – Säkerställ att du har fått mail
Under helgen kommer ett mail med länk till denna nyhet att gå ut till alla medlemmar. Om du inte har fått mail senast måndag skriv till oss så kommer personalen att uppdatera din e-postadress i vårt register. Notera att det är problem med live och hotmail, vi rekommenderar gmail.