Terminsstart från den 9 augusti för befintliga medlemmar

Nästa vecka kör träningen igång för fortsättare och upp. Här kommer viktig information!

Restriktionerna av antal togs bort i mitten av juli och träningen i sig kommer att vara utan begränsningar, men vi har vidtagit flera åtgärder för att minimera eventuell smittspridning:
– Vi har ingen provträning. Endast medlemmar innanför vändkorset, vilket innebär att betalningen skall vara ordnad före första passet.
– Det är mycket viktigt att hålla god handhygien.
– Man skall hålla sig helt borta vid minsta symtom (och två dagar efter att symtomen försvunnit).
– Alla som har symtom rekommenderas att testa sig.

Från och med måndag den 9 augusti så behöver man åter gymtag för att komma in på centret när det inte är schemalagda pass (dvs dagtid från 09.00 alla dagar utom lördagar). Gymkort kostar endast 199 kr i månaden när man tränar kampsport på centret (gäller även anhöriga).

Alla skall ha fått mail (18-19 juni) med information om vilken grupp man tillhör (scheman här). Om du inte har fått det så kolla din skräppost. Finns det inte där så maila oss så hjälper vi dig. Notera att framförallt @hotmail (men även @live) blockerar våra mailutskick helt. Om du vet med dig att du registrerat dig med en sådan mail-adress så hör av dig till oss med ett alternativ som vi kan byta till i registret. Gmail fungerar bra tex.

All betalning sker med autogiro och det tecknas digitalt via länk man får på mail samt med BankID. Om du inte har fått en länk (den är personlig) så maila så hjälper personalen dig.

Om du undrar över något så har vi Frågor & Svar där de flesta vanliga frågor besvaras. Hittar du inte det du söker där och det är en allmän fråga så rekommenderas aktuell idrotts Fb-grupp. Gäller det något specifikt så maila.

Den 21 augusti arrangerar Fighter Centre If:s Lokal & Inventariekommitté en arbetsdag, alla medlemmar är mycket välkomna att komma och hjälpa till en stund med start från klockan 10:00!

Nybörjarna kör igång från och med måndag den 23 augusti. Känner du någon som är intresserad så be dem gärna göra en intresseanmälan.

Publicerad: