Nybörjarstart måndag, risk för kö samt jämn/ojämn vecka

Från och med den 25 januari kör nybörjarna igång. Risk för kö utanför. Fortsättare och upp skiftar till jämn/ojämn vecka.

Nybörjarstart
Från och med måndag kör alltså nybörjarna igång. Alla nybörjare skall få mail om vilken grupp dom tillhör inom något dygn. Om du inte får något mail så kolla först ditt skräppostfilter, finns det inte där heller så maila oss. Kom ihåg att live och hotmail ofta blockerar utskick, vi rekommenderar tex gmail.

Risk för kö
Vi har i enlighet med myndighetskrav begränsing på antalet personer som får vara inne på centret samtidigt. Det kan därför bli kö utanför då man får vänta på att andra ska gå ut. Alla pass avslutas tidigare för att hålla nere antalet som är inne på centret samtidigt. Det är mycket viktigt att man skyndar sig ut direkt efter sitt pass!

Håll avstånd
Man skall hålla så långt avstånd som möjligt till andra, detta gäller även vid kö utanför. Man tränar endast med en och samma partner hela passet. Läs igenom restriktionerna som gäller noggrant innan du kommer till centret, tack!

Byte till jämn/ojämn vecka för fortsättare och upp
Som befarat kvarstår tyvärr alla restriktioner. Träningen har på söndag pågått i två veckor med datumregeln. Vi körde så för att i alla fall vissa grupper skulle kunna träna en dag ena veckan och två dagar andra. Nu kommer ett månadsskifte som leder till ett det slår fel. Därför byter vi från och med nästa vecka till att följa jämn/ojämn vecka. Nästa vecka är det vecka 4 alltså jämn vecka. Då tränar alla (fortsättare och upp) födda på jämnt datum. Veckan efter är det vecka 5, då tränar alla födda på ojämna datum. Detta gäller alltså från och med måndag den 25 januari.