Grupptillhörighet och terminsstart våren 2021

Nu har mail om grupptillhörighet och terminsstart gått ut till alla befintliga medlemmar.

Om du inte fått mailet under dagen (de skickas ut några i taget) så kolla ditt skräppostfilter. Finns det inte där heller så maila oss  så att vi kan uppdatera till rätt e-post i registret. Har du några funderingar kring din grupptillhörighet så svara på mailet du har fått så hjälper vi dig!

Vårterminen kör igång från och med den 11 januari för fortsättare och upp. Notera och respektera restriktionerna som gäller från start!

Träningen kommer att anpassas i alla grupper pga begränsningarna vi har haft och kommer att ha i och med pandemin. Vi kommer att börja med repetition av grunderna från nivån under den egna gruppen för att säkerställa att alla är med på tåget.

Nybörjarna kör igång från och med måndag den 25 januari. Tipsa gärna vänner och bekanta om träningen och be dem göra en intresseanmälan. Det kommer att bli ett mycket begränsat antal nybörjare!

Publicerad: