Juluppehåll och friträning

Nu på fredag den 11 december är det sista träningen för terminen, sedan har vi juluppehåll.

Nu på fredag är det sista dagen receptionen har öppet för detta året. Från och med lördag den 12 december till och med söndag den 10 januari har centret stängt.

Friskvårdskvitto
Du som vill ha kvitto för friskvårdsbidrag 2020 bör kontakta receptionen senast fredag.

Friträning
Som vanligt kommer det att finnas möjlighet till friträning under juluppehållet. Det kommer att annonseras i idrotternas facebookgrupper.

Gymmet
Kanske dags att bygga upp fysen ordentligt under juluppehållet? Rätt fysträning kan maximera din prestation och skadeförebyggande träning är en bra investering för din hälsa. Gymmet har öppet varje dag året runt 05:00-23:00. Sista chansen att teckna nu på fredag.

Start VT
Vårterminen för befintliga medlemmar kör igång måndag den 11 januari. Nybörjarstarten är planerad till måndag den 24 januari, men den kan mycket väl bli framskjuten och/eller genomföras med kraftigt reducerat antal tränande. Gör gärna en intresseanmälan här.

Grupptillhörighet
Befintliga medlemmar kommer att få besked om vilken grupp dom tillhör via mail senast den 23 december. Pga pandemin är det svårt att genomföra en normal process och uppflyttning sker framförallt baserat på närvaro.

Publicerad: