Uppdatering om läget samt planering

Vi har flyttat en del planerade aktiviteter och här kommer lite information om de närmaste månaderna.

Det har inte kommit någon ny information som direkt påverkar verksamhetens förutsättningar det senaste och vi har därför inte postat någon nyhet på ett tag. Relevant information för medlemmar postas regelbundet i respektive idrotts fb-grupp (ThaiboxningMMAKickboxning, Krav MagaBJJBoxning, Taekwon-Do samt Gym).

I dagsläget ser det ut som att den svenska strategin har lyckats med att platta ut smittspridningskurvan, men det är uppenbart att situationen kommer att kvarstå i ytterligare några månader. Vi har därför flyttat flera aktiviteter.

Instruktörskonferensen som skulle legat direkt efter terminsslut i juni kommer nu istället att ligga omedelbart före höstens terminsstart som är den 10 augusti.

Det brukar komma instruktörer från ett flertal länder på våra instruktörsutbildningar. Av olika skäl kan det vara svårt för dem att resa i augusti och vi har därför flyttat kurserna till januari 2021. Även firandet av Fighter Centre 20-årsjubileum är flyttat till nästa år.

Vi räknar med att arrangera sommarträning som vanligt från den 9 juni till och med den 12 juli. Information om detta kommer inom kort!

Vi hoppas att detta även skall gälla BJJ (som just nu har uppehåll) men det beror så klart på utvecklingen. Vår förhoppning är alltså att vi skall kunna köra igång BJJ-träningen igen från och med juni.

Utomhusträningen på Hagaplan kommer troligen att fortgå fram till och med den 12 juli.

Vi kommer att arrangera ett gratis BJJ-seminarium för vårens alla nybörjare direkt före terminsstart i augusti för att man skall kunna ta igen lite av det man missat under våren. Mer information om detta kommer även det inom kort!

Fortsättargrupperna i alla idrotter kommer att ha anpassade upplägg i början av höstterminen för att underlätta övergången från nybörjare och hjälpa dem som har haft längre uppehåll att komma ifatt.

Än så länge räknar vi med att ha nybörjarstart som vanligt från och med den 24 augusti. Känner du någon som kan tänkas vilja börja träna så be dem gärna göra en intresseanmälan här.

Under tiden all tävlingsverksamhet med mera ligger nere fokuserar Fighter Centre IF:s funktionärer på att utveckla och strukturera arbetet i föreningen. Tanken är att ha en ännu bättre verksamhet när vi har tagit oss igenom denna period.

Slutligen vill vi tacka alla för det massiva stöd som vi har fått under denna period!!

Publicerad: