Gladius MMAs Besam Yousef ny i MMA förbundets landslagsledning

Besam Yousef, välkänd för de flesta Gladiusare, har gått från tävlingsfighter, instruktör, coach till att uttöka sin CV med titeln ” Assistant National Team Manager”.

Det har skett både omstrukturering och skapats en ny landslagsledning i svenska MMA-förbundet (SMMAF) som gäller för 2019-2020. Besam är assisterande National Team Manager till Anders Ohlsson. I ledningen finns även en vakant plats för National Team Secretary.

Besam är inte novis i mästerskapssammanhang utan har varit med som coach till Gladius MMAs landslagsfighters sedan 2015 . Han har coachat på bland annat VM-2015 i Las Vegas, Afrikanska mästerskapen-2016 i Sydafrika och EM-2018  European Championship i Rumänien.

Stort grattis till Svenska MMA landslaget, och till Besam!

 

Bild: Besam Yousef Gladius MMAs coach till landslagsfighters Axel Karlsson och Renato Vidovic

Vill du läsa mer om Besam, kolla in intervju inför fighten på Superior Challenge 9 från år 2013

 

, , , ,

Publicerad: