Storsatsning på kickboxning till hösten

Fighter Kickboxning får egen hall och kan äntligen expandera!

Kickboxningen på Fighter Centre har stadigt ökat i medlemsantal sedan våren 2014 och intresset växer hela tiden. Det största hindret har varit tillgång till lokaler då Fighter Kickboxning har delat lokal med en annan förening. Från och med hösten har man nu tillgång till en egen lokal och det möjliggör en rejäl expansion.

Ett stort lyft för verksamheten var när den indelades i fyra nivåer istället för de tidigare tre. Avsevärt mer matt-tid leder nu till fler pass i veckan för alla befintliga medlemmar samt tre nybörjargrupper på olika dagar och tider!  Det kommer dock ta en säsong innan vi har möjlighet att bygga ut helt och det råder fortfarande platsbrist i tex fortsättargruppen. Vi hoppas kunna ha två fortsättargrupper från och med våren 2018.

Se Fighter Kickboxnings schema för höstterminen här.

 

 

, , ,

Publicerad: