Alex Harris gör comeback

För två år sedan försvarade Alex Tobiasson Harris från Fighter Muay Thai sin WMC-pro titel i thaiboxning när han besegrade Yohan Lidon i Monaco. Efter matchen deklarerade Harris att han skulle lägga handskarna på hyllan men i April är han tillbaka, i Glory.

Alex Harris gör comeback på Glory 29 som går i Köpenhamn den 16 april. Harris möter brassen Jonatan Oliveira. Svenska Budo & Kampsportsförbundet har gjort en intervju med Harris inför comebacken:

Det känns otroligt kul att vara tillbaka, jag kände mig ändå inte klar med thaiboxningen.

Harris är en av svensk thaiboxnings största profiler och på senare tid har han hittat nytt sug efter att matcha. Han känner ny inspiration och motivation och kan knappt vänta på att få kliva in i ringen på Glory 29.

Jag kände mig ändå inte riktigt klar med thaiboxningen, och när jag nu också kunnat kombinera arbetet bättre med min träning så har suget vuxit fram igen. Det ska bli enormt kul.

Om sin motståndare vet inte Harris så mycket än. Just nu fokuserar han på sin träning och sina förberedelser.

Jag vet faktiskt inget om honom. Är jag bara i bra form ska det nog lösa sig. Vi kommer kolla upp honom bättre senare, men nu är jag inne i en tung träningsperiod där jag fokuserar mycket på att försöka hitta tillbaka till det där lilla extra, som man har när man är igång matchmässigt.

Jag vill gå stora matcher igen. Och sedan hade det varit kul att kunna vinna ett amatör-VM-guld också. Där har jag bara ett silver sedan tidigare. Men jag vill bara tydliggöra att än så länge blickar jag bara mot matchen i Köpenhamn.

Läs mer om Glory 29 här.

, , ,

Publicerad: