Matchsparring nu på lördag!

Vi öppnar redan klockan 10.00. Om några kan komma då och hjälpa till med att rigga ringen så är det bra. Vi kör sedan en liten genomgång 11.00, sedan uppvärmning och därefter kör vi igång.

Vi kommer att köra två och två i ronder och sedan byta partner. Två personer i taget kommer att få köra med full utrustning i 3×2 minuter (kommer öka i framtiden) i ringen. Vinnare kommer ej att utses och vi kör ej full kontakt, men det kommer att vara tufft och tempot hårt. Ta med all utrustning, ombyte etc!

Nytt för denna gång: Posta i tråden på forumet (Namn, Vikt, Längd, Grupp, Hur länge du har tränat). Vi kommer att försöka matcha ihop så många som möjligt i förväg så att det blir lite effektivare och så att vi kan ge mer feed-back till var och en.

Obs ej nybörjare.

Publicerad: