Sommarträning på Lupus MMA

Start: Tisdagen den 7:e juni

Slut: Torsdagen den 7:e juliDagar och tider: Tisdagar och torsdagar klockan 18.00-19.30Kostnad: 200 krAvgiften betalas antingen till direkt till Jesper Gunnarson eller via Lupus BG 5834-5729 i SEB.OBS! Betala gärna före första träningen. Om det blir fullt får de som betalar först platserna.

För vem:

Alla oberoende nuvarande grupp (nybörjare, avancerade eller tävling) är välkomna att delta i träningen. Även vilande medlemmar är välkomna. För helt nya medlemmar (som inte tränat tidigare) hänvisar vi till nybörjarkurserna i augusti.Inriktning på träning:

Träningen kommer bland annat att fokusera på vale tudo drillar med slag på marken men träningen kommer dock att vara allsidig MMA-träning.Övrigt:

Vi skall öppna centret senast 17.30 och försöka stänga ca 20.00 så det finns tid att komma lite tidigare och rulla samt även stretcha lite efter träningarna.

Publicerad: