Resultat BVT – 2 av 2 för Lupus

Söndagen den 28:e mars åkte Shahin Alem och Anders Johansson som tävlande samt Jesper Gunnarson och Markus Hjärtstam som coacher till Köpenhamn och BVT.

Först ut var Shahin som mötte Peter Langwiesner från Pancrase gym. Matchen börjarde med slagväxlingar och att Shahin gick på flying triangle för att sedan fortsätta med clinch. Efter en del knän i clinch kunde Shahin ta ner sin motståndare som dock lyckades vända sig runt så att Shahin kom underst ett tag, Shahin vände till turtle och match var still ett tag där. Mot slutet av matchen fick Shahin in sin motståndare i guard och kunde attackera med först armbar och sedan triangle som var mycket nära att sitta, matchen slutade när Shahin hade haft triangle ett tag.

Domarna gav seger till Shahin!

Efter det var det Anders tur, han fick möta Lasse Hansen från CSA Köpenhamn. Anders gick ut hårt med slag och sparkar och hade även ett stående guilloutine-försök. Anders tog matchen till marken och var nära att sätta en triangle som dock motståndaren kunde ta sig ur. Anders fortsatte med hårda slag på marken innan match kom upp i stående igen. Då kunde Anders boxa ut sin motståndare och snart därefter bröt domaren matchen med vinst för Anders på TKO!

Full pott för Lupus denna gång alltså!