Tjejläger #4 med Kristin Skante + Thomas Simba Andréasson

Dax för höstens fjärde FMT Tjejläger!

Lördag 6e december kl 10,30- ca 15 håller Kristin Skante samt Thomas Simba Andréasson ett kostnadsfritt läger för FMTs kvinnliga medlemmar, där passen är anpassade för alla nivåer.

På nästa tjejläger har vi bjudit in Kristin Skante från Fighter Kickboxning, en meriterad fighter som bl a vunnit VMbrons kickboxning, att hålla första passet. Kristin tränar även boxning på Majornas BK och kommer att hålla ett kul och tufft boxningspass med teknikfokus för oss!

Lägrets andra pass håller Thomas Simba Andréasson, massör som ingår i rehab-teamet hos Fighter Centre Rehab, dessutom MMAfighter hos Gladius. Simba tycker det är viktigt förebygga skador genom att ta hand om hela kroppen och kommer fokusera passet på idrottsspecifik träning, rörelseanalys samt lindning vid skada.

Mellan passen bjuder FMT på lunch!

FMT har nått stora framgångar med våra kvinnliga fighters – och det vill vi fortsätta med! Vi vill stärka banden mellan grupperna och ge möjlighet till att träna tillsammans! Målet med lägret är att öka kontaktnätet mellan FMTs kvinnliga medlemmar för att säkerställa framtida gemensamma träningar genom att skapa en trygg social gemenskap!

Varmt välkomna!

Anmälan sker via Facebookevenemang som kommer upp i början av nästa vecka!