Nu är det dax

Nu är det dax igen! Förra året höll Fatima ett mycket uppskattat tjejläger för oss – och nu blir det succé-repris!

9 april, kl 10-15:30, Fighter Centre

FMT har nått stora framgångar med våra kvinnliga fighters – och det vill vi fortsätta med! Vi vill stärka banden mellan grupperna och ge möjlighet till att träna tillsammans!

Fatima, från Fighters Lab, Norge, har ett fantastiskt record, här är ett axplock: År 2009: nordisk mästare i thaiboxning, 2010: brons i Peking Combat spel i Kina, brons vid VM i Thailand, 2011: IFMA Europamästare, 2011: (Norges första) världsmästare i thaiboxning som Norges första i thaiboxning, 2012: champion i Kristiansand. Fatima blev dubbelt nominerad till Sport Accord Combat spel, där hon 2013 tog hem guldet. Hon kom 2:a i TV-produktion Norges bästa fighter, tog 2014 pro titeln WMC skandinavisk mästare

Målet med lägret är att öka kontaktnätet mellan FMTs kvinnliga medlemmar för att säkerställa framtida gemensamma träningar genom att skapa en trygg social gemenskap.

Lägret vänder sig till FMTs kvinnliga medlemmar för alla nivåer och är gratis. Om du är vilande medlem kostar det 100 kr.

Varmt välkomna!
OBS! Detta event är skapat i FMTs Facebookgrupp och det innebär att både killar och ickemedlemmar får inbjudan. Ni är tyvärr inte välkomna till just detta event då det enbart är för våra kvinnliga medlemmar