Matchförberedande sparring #2 HT15

Anmälan sker via Facebook event senast onsdag den 28 oktober. En sparring-lista kommer bli presenterad på fredag den 30 oktober i eventet.​

Facebook event kommer att sättas upp ett par veckor innan sparringen.
Samling på Fighter Centre kl 11.00 lördag 31 oktober för genomgång! Kom i tid!!

Obs detta är förberedande sparring, det är ej match, vinnare utses inte. Målet är att sparras i ringen i ronder med åskådare för att få en känsla för hur det kan kännas. Detta är träning för att det skall bli lättare att ta steget att gå match.  Sparringen sker med väst och hjälm som klubben står för. Ni står för handskar och tjocka benskydd. Tiden är 3 x 2 min med 1 min vila mellan ronderna. Detta är inte en match och om någon använder för hårda tekniker kommer sparringen avbrytas.


För att få genomföra sparring behöver ni ett godkännande från er instruktör om ni inte varit med innan!

Förutom de som sparras så är FMT medlemmar välkomna som åskådare och pepp. Notera att det förekommer träning i andra hallar (tex yoga i E-hallen och krav maga i B-hallen) så var skötsamma och stör inte andra verksamheter. Och glöm inte bort att hjälpas åt att röja och städa efter!

Nybörjare får tyvärr inte delta av säkerhetsskäl men ska självklart komma och peppa. Tyvärr inga vänner och bekanta pga platsbrist.

Varmt välkomna!

Svara på nedan frågor när du anmäler dig i FB-Eventet
– Namn:
– Antal tränade år:
– Grupp:
– Vikt:
– Längd:
– Vem har godkänt dig:
– Antal matcher eller matchförberedande spaningar: