Scheman för höstterminen 2024 klara

137 Ledarledda pass per vecka när höstterminens scheman nu är klara för samtliga idrotter!

Vi har uppdaterat alla idrotters scheman inför höstterminen 2024, du kan hitta dem här. 137 ledarledda pass per vecka är nytt rekord. Det är åter flera stora förändringar i schemat. Även om en hel del grupper ligger kvar på samma tider så är det viktigt att du dubbelkollar din grupps dagar, tider och hallar! Vissa grupper har dessutom bytt namn.

E-post om Grupp
Under de kommande dagarna kommer mail med information om grupptillhörighet att gå ut till alla medlemmar. Observera att man inte får hoppa mellan grupper. Tillhör man tex fortsättare 1 så tränar man med den gruppen. Har du funderingar kring din grupptillhörighet så får du gärna kontakta oss, men läs informationen nedan först!

Uppflyttning till högre grupp
Uppflyttning sker efter plats i grupperna och närvaro, dvs de med högst närvaro lyfts till gruppen över i mån av plats i densamma. Att verkligen dra sin tag (det är så närvaro registreras) varje gång man tränar är med andra ord viktigt! Vi strävar också efter att alla grupper från fortsättare och upp skall vara så lika i storlek som möjligt.

Kvar i nybörjargrupp?
Om man har gått i en nybörjargrupp och har haft låg närvaro är det möjligt att man får köra i nybörjargruppen även till hösten.

Säkerställ att du får mail
Alla mail går ut onsdag den 10 juli, men vår server sprider ut mailen och skickar några i taget. Om du inte har fått mail inom ett till två dygn, skriv till oss så kommer personalen att uppdatera din e-postadress i vårt register. Notera att det är problem med live och hotmail (som båda blockerar många mailutskick). Vi rekommenderar gmail.

Dagpass
Det finns dagpass i thaiboxning, MMA och BJJ. Dagpassen på den nivå man är på ingår i medlemskapet. Man kan såklart även träna endast dagtid.

Submission wrestling
Det finns ett flertal submission wrestling/nogi pass (har nu ett eget schema) som såväl MMA som BJJ har tillgång till på den nivå man är på. Man kan också köra SW som egen idrott även som nybörjare.

Barn- & ungdomsträning
Sedan tidigare har vi barn- & ungdomspass i Taekwondo, BJJ och Thaiboxning. Vi kör nu igång barnpass även i Boxning och MMA.

Terminsstart för befintliga medlemmar
Vårterminen kör igång från och med den 12 augusti för fortsättare och upp.

Träning under sommaruppehållet
Centret kommer att öppnas för friträning regelbundet under sommaruppehållet för fortsättare och upp, mer information i idrotternas facebook-grupper.

Slutat träna?
Har du sagt upp ditt medlemsskap men får mail ändå? Formellt ligger du kvar i en grupp till dess dess uppsägningstiden gått ut.

Nybörjare
Nybörjargrupperna kör igång från och med den 26 augusti. Är du en intresserad nybörjare så gör gärna en intresseanmälan! Vill du provträna så kan du läsa om det här. Garanterad plats i en grupp får man efter att man tecknat autogiro. När en grupp är full så stängs den.

– Frågor & svar –
Det finns en ganska omfattande sida med svar på de flesta allmänna frågor om träningen på Fighter Centre här.