Resultat Basement Battle 5

Den 1 juni hölls Basement Battle 5 på Fighter Centre, en kickboxningstävling i samtliga discipliner.

Tävlingen är öppen för alla klubbar som är medlemmar i Svenska Kickboxningsförbundet (SKF) vars tävlande innehar ett tävlingskort från Svenska Budo & Kampsportsförbundet (SB&K) samt RSportz-ID från WAKO.
Jimmy Aronsson är först ut! Jimmy kör fina low kicks och rullar flera krokar och kontrar med kroppsslag. Båda fightersen får tillsägelse för kontaktgraden. Efter ett intensivt utbyte slutar det 2-1 till motståndaren. Men superfin match av Jimmy som laddar om till nästa match!
I andra matchen visar Jimmy hur mycket hjärta han har och krigar in i sista sekunden. Motståndet jobbar duktigt med tunga lowkicks och vinner med 3-0. Jimmy har dock jobbat mycket fint med garden, vilket var målet. Snyggt Jimmy! Bounce right back!
Vanessa Jonasson gör sin debut mot ett lite mer erfaret motstånd! Men oj vilken fin början på fighting-karriären. Första ronden går Vanessa ut hårt och sätte lowkicks efter lowkicks. Motståndet har rutin och sätter hård press tillbaka med både boxning och huvudsparkar. Matchen slutar med 3-0 till motståndet, men Vanessa lämnar ringen med ett stort leende och säger att det här ska hon göra igen! Grattis till debuten!
Clara Nilsson vinner sin match med siffrorna 3-0! Clara äger ringen från första stund och pressar motståndet gång på gång mot repen. Riktigt rena och fina tekniker, framför allt lowkicks, krokar och kroppsslag. Motståndet sparkar högt mot Clara som lean backar. Mycket fin match!
Clara blir dessutom utsedd till tävlingens bästa dam-fighter!
Tiffany Schärer gör sin debut och vinner med 3-0! Ett blodigt krig då motståndet svingar hårt och får in en träff på Tiffanys läpp. Det är dock inget som skakar vår fighter alls, utan Tiffany fortsätter sätta fina sparkar hela vägen till vinst. Grattis till debuten!
Karol Zadarnowski är sist ut av gänget idag och är riktigt taggad på att göra debut. Han börjar matchen bra med mycket rörelse och mycket sparkar, både lowkicks, midkicks och highkicks. Han fortsätter så i rond 2 och matchen är mycket jämn. I rond 3 så är båda kämparna trötta men kämpar på bra. Dock tyvärr förlust med 2-1. Men en bra första match av Karol. Grattis till debuten!
Stort tack till alla som hjälpte till med uppvärmning, coachning och arrangemanget!