Besam Yousef vinnare av Svenska MMA Förbundets pris på Kampsportsgalan 

Fighter Centres Besam Yousef uppmärksammas för sina fina insatser som landslagscoach i svenska MMA-landslaget.

Nytt för årets upplaga av Kampsportsgalan var att alla underförbund fick möjligheten att själva utse en pristagare inom sitt egna förbund. En eller flera som gjort något särskilt för förbundet utsågs och tilldelades ett pris.

Förutom chefsinstruktör för MMA-sektionen på Fighter Centre är Besam Yousef coach för det svenska MMA-landslaget.

Vinnaren av Svenska MMA Förbundets pris på Kampsportsgalan

Svenska MMA-förbundet tackar för hans insatser under alla dessa år med motivering till priset:

”Pristagaren har gjort enastående insatser för kampsportsgemenskapen och förtjänar erkännande för sitt exceptionella engagemang. Från att ha börjat som klubbcoach till att avancera till assisterande landslagstränare och slutligen landslagscoach, har han haft en avgörande roll i landslagets framgångar. Utöver sitt arbete med landslaget stöttar han fighters på alla nivåer, från nybörjare till proffs. Han är med på allt från ligatävlingar, proffsgalor och VM-finaler. Hans förmåga att se varje idrottares framgång och vara en mentor för dem han coachar är beundransvärd. Han är en sann förebild inom kampsportsgemenskapen och SMMAF vill tacka Besam Yousef för hans fina insatser för svensk MMA.”