Referat kickboxning Fight 88

Fighter Centre Kickboxning var i Ängelholm för tävling på Fight 88 lördag 6 april

Clara Nilsson är vår första ut och inleder starkt att push-kicka sin motståndare rätt i magen!
Det är en motståndare som lägger många low kicks & slag men Clara följer upp & kontrar fin-fint. I sista ronden är motståndaren märkbart trött vilket Clara drar nytta av och står sedan som vinnare med resultat 3-0!!

Nu laddar vi om för match 39 som är om ett par timmar!
Final för Clara Nilsson: Med vinsten från förra matchen i bakhuvudet, sätter Clara mycket low- & push kicks som sitter bra. Det är en ettrig motståndare som driver framåt men Clara cirkulerar runt med ett bra flow. I sista ronden är det trötta & tunga handskar som flyger, vilket märks på bägge fighters och till slut blir det tyvärr 3-0 till motståndarhörnan, men som innan var det mycket glädje genom hela matchen!
Clara kommer där med på en 2a plats och kniper ett silver!

Det är ett tufft motstånd som väntar Malusi Sjögren hans LK match.
Matchen startar med motståndarens stenhårda boxning men Malusi parerar bra och håller garden högt. Han får äta några kroppsslag som pris men tar dem utan en min. I andra ronden börjar Malusi hitta sig själv mer och får motståndaren bakåt när han driver på. Han fortsätter hålla bra gard och lägger ett par tunga sparkar.
Rond tre fortsätter på samma sätt, hög gard mot den tuffa boxningen, men får motståndet bakåt stundtals och attackerar med lowkicks.
Efter tre ronder krigarinsats står dock motståndaren som vinnare och Malusi får ett silver med sig hem.

Stort tack till Salma Chihani som dömde hela 14 matcher på dagens tävling!

Också stort tack till coach Anna som roddade med det mesta under dagens.