Referat kickboxning fight 87

Fighter Centre Kickboxning besökte Ängelholm för kvalificering inför SM 2024

Lördag 24 februari åkte Anna och Malin tilli Ängelholm för fight 87 och Malins match för att kvalificera sig för SM.I första ronden jobbar Malin på bra med sin stenhårda boxning, och motståndet lägger många hårda sparkar. Tyvärr är vi inte med på dem alla och kommer av oss lite i gamet och missar att svara.I rond 2 taggar Malin upp och får igång mer aktivitet med benen, men även motståndet har taggat till ännu mer och slänger mycket tekniker, både boxning och sparkar.Rond 3 ser vi Malins rutin ta över när energin tryter och hon går på jävlar anamma. Hon knaprar in träff-mässigt på motståndaren men tyvärr räcker det inte hela vägen.Efter tre tunga ronder blir det förlust med 2-1.Energinivån var inte på topp idag och motståndet var mer taggad. Efter check av poängkorten är det mycket små marginaler som avgör, och med det nya systemet är det ännu tydligare att varje träff räknas.Men nu är Malin kvalificerad för SM 2024.Vi åker tillbaka till Göteborg och sätter oss vid ritbordet och omgrupperar inför SM i maj.