Årets första kickboxningstävling

Vinst för Adam Björkqvist i K1 debut!

Lördag 27 januari vad det dags för årets första kickboxningstävling på Bulldog training centre. Som tävlande hade vi Adam Björkqvist som gör debut i K1.Rond1:Adam börjar med att känna av sitt motstånd och sätta avståndet, lägger många fina sparkar. Med kontroll och ett fint lugn får han in flera fina träffar, både sparkar/knän och slag.
Rond2Både Adam och motståndet steppar upp boxningen i början av ronden men Adams dominans tar snabbt tillbaka kontrollen. Flera fina pushkicks från motståndet men Adam blockerar och får en riktigt snygg rond med flera hårda träffar!Rond 3Båda är trötta när de går in i tredje ronden men Adam utnyttjar sin fina boxning och får upp motståndet mot repen flertalet gånger. Han delar ut många hårda krokar och kämpar in i det sista.Riktigt fin match som slutar 3-0 till Adam och därmed vinst! Stort tack till gänget som var med och dömde, coachade, värmde upp och hejade.

Bild ovan:Från vänster: Kristian Smiljanic från Masthuggets Kampsportsklubb och Adam Björkqvist från FC Phoenix IF

Från vänster: Camilla, Linnea, Salma, Anna, Adam, Malin