Resultat Fight 86 Ängelholm

Linnea Weinz representerar Fighter Centre Kickboxnings i Ängelholm

Matchreferat från Anna Johansson:

”Lördag 21/10 åkte Fighter Centre Kickboxning återigen ner till Ängelholm för kickboxningstävling. Klubben representerades denna gång av Linnea Weinz.Det är en taggad Linnea som går ut i sin första match. Börjar starkt med fin fin boxning och låter sig inte bli överkörd av en framtådrivande motståndare. Mycket jämn match men tyvärr får vi inte vinsten med oss.Linnea går in i match nr 2 med ny energi mot en rutinerad och tuff fighter. Matchen är mycket mer clean och fast än motståndet trycker på med tunga tekniker visar Linnea en masterclass på försvar. Hon blockerar spark efter spark och samtidigt svarar med sin vassa boxning.Ytterligare en krigarmatch utav Linnea som i varje rondvila utrycker hur kul det är att tävla.Dessvärre blir det en förlust och Linnea får med sig ett brons hem.Linnea skall vara sjukt stolt över sin insats på dagens tävling. Vi kanske inte vann matcherna, men personlig seger fick vi med oss.
Stort tack till Anna och Adam som värmde och coachade och Clara som hängde med och debuterade som poängdomare.”