Resultat Bulldog thaifight 7

Fina resultat på enbart C-klassmatcher för Fighter Centres sex fighters den 5/8,

Nedan referat för Leonard Amet, Luan Roque, Janet Kling, William Cannerheim, Hamidreza Jafari och Aboud Mourads matcher.

Referat från Morten:

C-klass, -75 kg Denis Gashi, Ironman vs Leonard Amet, Fighter Centre –
Leonard gick in med gameplan att använda sig av långa tekniker då hans motståndare skulle vara stark i boxningen. Leo följde gameplanen till punk och satte många vänstersparkar, slag och knän, även i clinch mot sin motståndaren. Det blev en stabil vinst med 3-0

jr C-klass, -67kg Lucas Konradsson vs Luan Roque, Fighter Centre
Luan började starkt med aggressiv boxning och highkicks. Med ett kvickt och bra fotarbete såg han till att undvika det mesta som motståndaren hade att komma med. Snygga slips ihop med slag, hårda pushkicks mot huvudet som hördes genom salen kom flygandes. Motståndaren pressade framåt konstant och lyckades träffa något mer sista ronden, men inte tillräckligt för att ta matchen. Luan vann med delat domslut, 2-1.

C-klass, -60 kg, Annika Berglund, Skurup KoB vs Janet Kling, Fighter Centre
Janet mötte en bra mycket tyngre och välmeriterad kickboxare. Hon släppte loss många sparkar, hade bra fotarbete och satte en hel del slag också. Tyvärr var motståndaren, som många kickboxare, väldigt aktiv med att svara och röra sig. Tyvärr räckte det inte hela vägen för Janet den här gången. Bounce back!

C-klass, -91kg, Michell Johansson, Bulldog TC vs William Cannerheim, Fighter Centre
William började sin match med att vara väldigt aktiv, mestadels med boxning men även med sparkar. Han höll bra press och gav motståndaren en räkning. I rond två började motståndaren ta igen lite, även om William fortsatte hålla uppe tempot. I sista ronden kunde man tydligt se att William hade använt för mycket av sin energi tidigt, och matchen slutade tyvärr i förlust. En bra första match, med mycket lärdomar!

Rererat Ameer:
C-klass, 88 kg, Kars Svanberg, Helsingborg MT vs Hamidreza Jafari, Fighter Centre
Hamid hade en svår utmaning framför sig då motståndaren var mycket lång, hade hårda raka slag och lowkicks. Hamid behöll sitt lugn och pressade trots detta. Han jobbade in med tunga runda slag och slängde givetvis sina fina sparktekniker. Mycket bra utmaning och lärorik fight.

C-klass, -77kg, Tomas Bragi, Imperium FC vs Aboud Mourad, Fighter Centre
Aboud kom in med en avslappnad och lekfull stil. Visade tidigt att hans boxning och rörlighet är överlägsna motståndarens och behöll detta genom 3 ronder, klar vinst.