Terminsstart från den 7 augusti för fortsättare och upp

Nästa vecka kör träningen igång för fortsättare och upp. Här kommer viktig information!

Den totala sjukfrånvaron har gått ner ordentligt på centret sedan vi införde att man skall hålla sig helt borta vid symtom och det gynnar alla. Det är därför något vi kommer att fortsätta med!

Man behöver ha gymtag för att komma in på centret när det inte är schemalagda pass (dvs dagtid från 09.00 alla dagar utom lördagar). Gymkort kostar endast 199 kr i månaden när man tränar kampsport på centret (gäller även anhöriga).

Alla skall ha fått mail med information om vilken grupp man tillhör (scheman här). Om du inte har fått det så kolla din skräppost. Finns det inte där så maila oss så hjälper vi dig. Notera att framförallt @hotmail (men även @live) blockerar våra mailutskick helt. Om du vet med dig att du registrerat dig med en sådan mail-adress så hör av dig till oss med ett alternativ som vi kan byta till i registret. Gmail fungerar bra tex.

All betalning sker med autogiro och det tecknas digitalt via länk man får på mail samt med BankID. Om du inte har fått en länk (den är personlig) så maila så hjälper personalen dig.

Om du undrar över något så har vi Frågor & Svar där de flesta vanliga frågor besvaras. Hittar du inte det du söker där och det är en allmän fråga så rekommenderas aktuell idrotts Fb-grupp. Gäller det något specifikt så maila.

Publicerad: