Resultat Fight 84-Kickboxning

Under lördagen den 22 april så åkte ett gäng från Fighter Centre kickboxning ner till Ängelholm för tävling.

Det var Anna, Lollo, Clara och Evelina som skulle tävla. Paula, Zola och Marcus som följde med som coacher och så var det Sarah som ställde upp som poängdomare.
Lollo går in och gör första matchen av våra fighters, hon möter rutinerade Linnea Ekman. Första ronden är båda lite avvaktande och Lollo sätter otroligt fina kombos med boxning och lowkicks – jämn rond! Andra ronden fortsätter i samma fina tekniska stil men motståndaren växlar upp sista minuten. Tyvärr en 1-2 förlust men grymt jobbat och riktigt fin match av Lollo!
Anna är vår andra fighter ut idag. Som möter en tjej från Ironman. Motståndaren sätter mycket press i början av matchen med att bara gå framåt. Anna sätter in mycket rena lowkicks och boxning. Men fastnar tyvärr mycket mot repen av att motståndaren går framåt med slag och sparkar. I rond 2 så använder Anna fotarbetet mycket och kommer bort från motståndarens press och träffar med rena träffar. Tyvärr så vinner motståndaren med 2-1.
Claras match är intensiv från start till slut. Både Clara och motståndaren håller en hög intensitet och delar ut slag varvat med sparkar. Tredje ronden är tuff och det höga tempot rakt igenom matchen börjar göra båda fighters märkbart trötta. Men Clara krigar på och sätter tydliga distinkta lowkicks, 3-0 vinst till Clara. Grattis!
Evelina är sist ut idag av våra fighters. Hon möter en ung och hungrig motståndare som skickar tunga tekniker. Men Evelina svarar tillbaka med bra boxning och sparkar. Hon använde även bra fotarbetet för att inte fastna mot repen när motståndaren pressade aggressivt. Tyvärr så hade motståndaren lite för tunga lowkicks som gav utdelning. Så det blev tyvärr förlust.

Det var allt för denna tävlingen. Ett stort tack till alla som följde med och coachade och poängdömde. Bra kämpat av alla våra fighters.

/ Marcus Larsson.
Bild ovan: Anna in action.
Gänget innan avfärd till Ängelholm.