Resultat Varberg Open 52

Lördag 15 april deltog Fighter Centre Thaiboxning i både C- och IFMA-klass på Varberg Open.

Vinst för Sherin i C-klass, stort grattis!
Tyvärr förlust för Janet i IFMA, bounce right back!

Referat Morten Schanner:
”Sherin vann med 3-0 efter 3 ronder av ren dominans. Enstaka tekniker kom flygandes från motståndaren, men Sherin marscherade rakt igenom, och träffade hårda slag och sparkar, samt ett flertal pushkicks mot huvudet

Tyvärr förlorade Janet mot en duktig motståndare på hemmaplan. Janet satte många hårda knän i clinchen men kom tyvärr inte riktigt igång. Båda fighters slängde slag, sparkar och armbågar fram och tillbaka, men matchen slutade på poäng med 3-0 till motståndaren”

Fightcard:
Rojda Öskan Glommen – Sherin Issa Fighter Centre -52 C

Arna Avdic – Janet Kling Fighter Centre -58 IFMA

Publicerad: