Ny ordförande och ledamot i SMMAF

På Svenska MMAförbundets (SMMAF) årstämma valdes August Wallén och Lena Olsson in i SMMAFs styrelse.

Både August och Lena har tung erfarenhet av just förenings- och förbundsarbete med digra meritlistor.

Valberedning föreslog Fighter Centres August Wallén till ordförande i SMMAF. August är en av grundarna till Svenska MMA-förbundet, samt grundare till det Internationella MMA-förbundet (IMMAF). Dessutom har August tidigare haft förtroendeuppdraget som ordföranden för Svenska Budo- och Kampsportsförbundet.

Valberedningen föreslog Fighter Centres Lena Olsson till ledamot i SMMAF. Dessutom valdes hon till förbundets sekreterare på det konstituerande mötet. Lenas nuvarande förtroendeuppdrag inom idrott innefattar team manager för Svenska Muaythaiförbundet (SMTF), ordförande Valberedning SMTF samt ordförande i Fighter Centre IF. Bland hennes tidigare förtroendeuppdrag kan nämnas tävlingsansvarig i SMTF (sanktioneringsansvar), kassör SMTF, vice ordförande Fighter Centre IF och ordförande Fighter Muaythai.

Dessutom valdes Fighter Centres Andreas Juhlin in som lekmannarevisor i SMMAF. Hans nuvarande förtroendeuppdrag är kassör i Fighter Centre IF.

Alla tre ingår i Team Zone Pro League som på lördag, 1 april, på Trädgårn i Göteborg håller sin femte gala där både MMA och thaiboxningsmatcher hålls i MMA-bur.

Läs mer om Zone Pro League galan och köp biljetter innan de tar slut!

 

Publicerad: