Resultat Basement Battle 3

Lördag 18 februari gick 3e upplagan av vår egen kickboxningstävling Basement Battle av stapeln.

43 taggade fighters från 14 klubbar besökte oss i helgen för att tävla på vår amatörtävling i kickboxning.
Fighter Centre representerades av 5 fighters.

Först ut från oss var debutanten Tristan som gjorde en mycket jämn match med många fina boxningskombinationer. Tyvärr räckte det inte hela vägen och Tristan förlorade med 1-2. Bounce right back!

Näst på tur stod Terje som också gjorde debut. Terje behöll lugnet genom hela matchen. Bra insats men tyvärr blev det en förlust med 0-3. Bounce right back!

Sedan var det dags för Zola som gjorde en fantastiskt fin match med mycket rörelse, bra boxning och fina tydliga low kicks. Vinst med 3-0.

Malusi hoppade in och tog en KL match med knappt en timmes varsel då en fighter drog sig ur på grund av skada. Han går ut och gör en bra match, med bra boxning och mycket lowkicks. Han visar även att han har rutin i KL matcher och vinner matchen med 3-0.

Näst på tur stod Linnea som krigade sig igenom 3 ronder med fina tekniker och mycket hjärta och jävlar anamma. tyvärr räckte det inte hela vägen och det blev en förlust med 0-3.  Bounce right back!

Sist ut av våra fighters är Malusi , denna gången i LK (fullkontakt) mot en motståndare som han har mött tidigare. Det är en riktigt krigarmatch från båda sidor med mycket boxning och sparkar. Tyvärr så förlorar Malusi en jämn match med små marginaler. Bounce right back!

Malusis LK match mot Hampus från Jönköping blev utsedd av domarna som Best Fight! Stort grattis!

Vi tackar alla som kom för en väl genomförd tävling där många nya fighters fick visa upp sina skills i ringen. 

Tack till våra coacher och poängdomare Sarah, Marcus, Martin, Adam och Jimmie.

Stort tack också till vårt tävlingscrew som såg till att allt flöt på bra under dagen. Det är funktionärer som er som gör det möjligt för oss att arrangera tävlingar!

Bild ovan: 3 av våra 5 fighters, Terje, Tristan och Zola

Malusi (till höger) och Hampus (till vänster) vann Best Fight
Bild från Kalvhagen Sthlm vs Fight Club Ängelholm